Cns_yldz13 28 haftalık gebeyim yaklaşık olarak 15 gündür karnımda ara ara ağrı oluyor. Gaz sancısı gibi değil, bildiğiniz karın ağrısı yaşayan var mı:(
beyzzsenturkk Cns_yldz13 aynı şikayetle gittim gaz sancısıymıs o gaz cıkmayınca göğüs kafesine vuruyor soda için yürüyün ama gazı çıkarın mutlaka yoksa aldığınız nefes bile batar size allah sağlık versin cok zor bişeydi ben ölüyorum sandım dogurucam sandım doktor gaz diyince afalladım
Burcuseyy Cns_yldz13 bebek toplanıyor olabilir. Bu haftalarda bendede olmuştu. Ben stresli bir dönemden geçiyordum. Ilık bir duş ile kendini rahatlatabilirsin. Ben hareketlerini hissetmediğimde veya toplandığında uzunca duş alıp yatıyordum baya iyi geliyordu 💐
Cns_yldz13 mzyynkbra neden olur acaba yarın doktoruma bir soracağım, sanki içerden birşey ağırlık yapıyorda ağrı var gibi tarifte edemiyorum gebe olmadan önceki karın ağrıları gibi hatta cok ilginc
Ahsenpolat 29 haftalığım bugün ilk kez ben de yaşadım, uzanınca bir süre geçti . Geçmedeydi doktora gidecektik .
annezu Haftamdayım. 2 haftadır çok şiddetli karın ağrıları yaşamaktayım özellikle geceleri daha sık oluşuyor. Doktora kontrol oldum herhangi bir sıkıntı görmedi. Ama sebebinide hala bulamadık. 🤷🏻♀️
Cns_yldz13 beyzzsenturkk allah allah hic gaz gibi değil ama sanki :/ yürüyüş yapıyorum bolca, ama soda içmiyorum bir de onu deneyeyim belki dediğiniz gibi gazdır doğurcak gibi hissediyor insan kendini gerçekten
mzyynkbra Cns_yldz13 canım mesela sertleşme sağ tarafta olduğunda soluma yatıyorum sende dene iyi geliyor biraz