Denizpyraz Cananinbebis teşekkür ederim canım 38+2 haftaligim belden narkoz alacağım yani spinal olacak🙏
3babymom Seb20 1 ve 2. sezeryan spinal oldu üçüncü epidural oldu ucuncuden memnun kaldım diğer ikisine göre daha rahat geçti çok şükür
Denizpyraz Cananinbebis bende aşırı korkuyordum canim ama ilki çok güzel ve rahattı. İnşallah yarinkide oyle olur.
ilkanneyim06 Denizpyraz annesin düşünmez misin ama ona bu hayattaki en yakın arkadaşını doğurmaya gidiyosun ne mutlu 🧿
Denizpyraz ilkanneyim06 gerçekten böyle yorumlar cok mutlu ediyor beni. 2 gün ayrı kalacağız ama sonrasında herseyin güzel olması hayali biraz olsun içime su seriyor. İnşallah çok zorlamaz babasını ve annelerimi.🥰
Tugcozden Denizpyraz bende yarın sezeryana giriyorum inşallah kolay geçer ilk sezeryanım biraz korkuyorum sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah🙏🏻😊
Tugcozden Melike_esma Denizpyraz Nasıl geçti arkadaşlar? Sezeryan doğuma kolay diyenler hiçte kolay değil bence çekilen ağrılar acılar çok kötü geçti benim🥺
Mesil05 Tugcozden Sezeryan öncesi sizlerde korku dolu karışık rüyalar gördünüz mü rüyanızda uyuyamıyorum
Denizpyraz Tugcozden ilk sezaryanim çok güzeldi ne yalan soyleyim kusursuzdu hersey. İkinci tam tersi berbat. Taburcu olup hatırlamak bile istemiyorum
Melike_esma Tugcozden yok valla bi mide bulantısı olayı beni çok kötü yaptı acı yok sızı yok sonrası biraz ağrı var ama çok yüksek değil ki gerci herkesin acı eşiği farklı
Denizpyraz Tugcozden doktorlar hemşireler ameliyathane ekibi herkes çok iyiydi Allah var hepsinden çok memnunum ama spinal iğnesi uyusturmadi beni 3 kez vurdular. Ameliyatda birçok şeyi hissettim. Hele o ilk yürüyüş. Hatırlamak bile istemiyorum.