Ormanmeyvelii Kızlar 1 hafta sonra 2 aylık olacak bebeğim. Hareketli sesli şeyler aşırı dikkatini çekiyor 2 3 dakika odaklanıp bakıyor. Mesela parmaklarımı kıpırdasa saçım kıpırdasa bakıyor. Hiç oyuncağı yok. Oyun halısı ve zeka kartı almayı düşünüyorum. Daha başka sesli hareketli oyuncak tavsiyeniz var mıdır?
Bayancorek Ormanmeyvelii 2 buçuk aylık oldu bebeğim, hışırtılı kitap aşığı neredeyse 1 aydır gösteriyorum oynatıyorum inceliyoruz ne zaman görse gülüyor kahkaha atıyor en çok onu sevdi. Ses çıkardığı için baya dikkatini çekiyor oyalıyor. 😊
3babymom Ormanmeyvelii maşallah benim bebeğim de yarın 2 aylık olacak sadece etrafa bakiyo pek ses çıkarması gülmesi yok neden acaba
Smyye1B Ormanmeyvelii Ya benim bebeğim 5 aylık ortalama 2 aylıktan beri yegenimden kalma bir oyuncağı var onu çok sevdi sesli ışıklı diş kaşıyıcıli öyle bişey olabilir Fisher price’in bı oyuncağı.O zamanlar ışığa ve sese tepki veriyordu şimdi diş kaşıyıcıyı da kullanmayı öğrendi. Çok güzel bir oyuncak
aylinpalaa Ormanmeyvelii zeka kartları, oyun halısı, hışırtılı kitaplar, çıngırak alabilirsin bitanem. Küçük bebeklere çok fazla seçenek olmuyor maalesef biz de bi de fisher price beatbo var çok seviyoruz ışıklı ve sesli olduğu için
Mrvrntsv Civilde cok tatli hisirtili cingiraklar var yumusak sknca vik vik ses cikiyor onlarida cok ovuyolar
derin1derin Piyanolu oyun halısı, hışırtılı kitaplar, tummy time zeka kartları, fisher price eğitici köpekçik
Mavidunyamm 3babymom daha minik zaten her bebeğin gelisimi farklı. Benimki de 38 günlük aynı şekilde konuşurken dinliyor kısa süreli ama. Kendi kendine ses çıkarıyor ve birkaç gündur gozgoze konuştuğumda bilinçli olarak hafif gülümsüyor. Konuşurken gözlerini hiç ayırma ve gülümseyerek konuş ( zaten öyle yapiyorsundur) 🙂
Dark Ormanmeyvelii hışırtili kitap ve çıngırak alabilirsiniz. Kaşıyıcıli olanlar var uzun vadeli hemde çok seviyorlar. Birkaç çeşit çıngıraklı alabilirsiniz
Valeria Ormanmeyvelii kızımın en sevdiği oyuncak buydu, o aylarda acayip gülerdi. Şimdi 11 aylık hala çok seviyo yemek yerken, yolda hep onunla oyalıyorum🥰 https://ty.gl/0bsrqqqkz5