busrachnr Bende gardropstan @almilabebe ye yaptırdım normalde 150₺ ama hizmet bedeli ve kargo ücretiyle 180₺ ye geldi. Kumaşı ve nakışı çok güzel kesinlikle tavsiye ederim, özellikle kız bebişler için çokk güzel modelleri var 🥴💐💕
mrv_elvn_ busrachnr çok güzel ya çok sağol sayfayı verdiğin için mutlaka bende yaptıracağım 🥰🥰🥰🥰güle güle kullanın sizdee
Emirsmomm 1Gunes oğluma 2020 de yaptırmıstım ama şuan kızıma hemileyim gerek duymadım ve fiyatları çok uçuk deymez açıkcası
melegimmm_ 1Gunes ben yaptırdım 280 liraya daha kargo da yarın gelir belki ama sadece tulum ayakkabı bere eldiven
SemaCaner 1Gunes kaç haftalıksınız ? Erken almak iyi değil diyorlar bende almak istiyorum 25 haftalığım bilemedim
1Gunes SemaCaner şu an 24+4 üm zaten sipariş verince 1 ayda geliyormuş açıkçası yaptırmayı düşünüyorum ancak 30. Haftada elinde olur diye düşünüyorum.
Gulperi1_ Dugmecik hem kumaşı kalitesiz ve inceydi hemde bebeğe giydirmeden önce elde yıkadığı halde solma yaptığını söyledi
Jatice Atölye rakun sayfasına bir göz atın derim, nakışlı harika takımlar var, ve fiyatlar gayet uygun 385tlye yaptırdım ben. Kalıpları büyük, öyle 0beden değil, 3ay dolu dolu giydirirsiniz.
SerraveAnnesii Bebeqon sitesinden yılbaşından önce 12 parça set 200 liraya yaptırmıştım ikinci yıkamada soldu memnun kalmadım tavsiye etmem