krdelen41 Kızlar bende 2 haftadır öyle bir iştah arttıki kesinlikle doymuyorum hergün ekstra mutlaka çikolata gofret falanda yiyorum anca kesiyor benim gibi doymayan varmı😂😂
Esrauysal krdelen41 doymak değilde bende aşırı tatlı şeyine düştüm çok fazla yemeye başladım ne yapacağım bilmiyorum ay sizde çok yiyormusunuz tatlı şeyler çikolata falan
1Gunes krdelen41 ben 24+3 üm ama ben de sizin gibiyim. Son 1 haftadır fenayım doyduğunu hissetmiyorum. Bu vakte kadar 6 ay için 6 kg aldım ama son 3 ayda nasıl olacak bilmiyorum.
busra14044 krdelen41 bende 26ya girdim aşırı iştah açılmasi yaşıyorum gece uyanıyorum açlıktan midem agriyor 😁😁
krdelen41 Esrauysal evet bende 1 gün yemesem cinnet geçiriyorum illa hergün tatlı biseyler yemem lazım🤣
krdelen41 1Gunes bende ondan korkuyorum ya bianda açıldı iştahım doymuyorum yiyorum hızlı kilo alıyorum daha bide dediğin gibi 3 ay var🥺
Esrauysal krdelen41 ilk 4 ay ağzıma sürmedim hep eksi yedim şimdi kendime hayret ediyorum sürekli yemek istiyorum 😂😂
1Gunes krdelen41 dün eşim evde yoktu nöbetteydi tatlı krizim tuttu gidip Waffel yedim ama kesmedi bugün istediğimi yemek için dışarı çıktık o tatlıyida yedim üzerine döner yedim üzerine meyve üzerine ballı süt suyu saymıyorum bile 🙈
krdelen41 Esrauysal bende öyle tatlı görmek istemiyordum ilk 4 ay 5.ayda huylarım degisti😂😂 benimki kız olcak sizinde mi kız
Aslihanfs Ahh bacılar bir yemeye başladım bir yemeye başladım resmen evde duvarları elime geçirsem ısırıcam 🫣😂
krdelen41 busra14044 bende gece zaten zar zor uyuyorum sabahta erkenden kalkıyorum açlıktan uyuyamıyorum bidaha😂😂
Melifarslan busra14044 bende 25+1 im suan benmde bikac gundur inanılmaz iştahım acıldı üstelik şeker hastasıyım napcam bilmiyorum 😣🙄😅sürekli yeme isteğim varr
Babytwo2 krdelen41 az önce yarım kiloya yakın kestane yedim . Kestaneyi yerken aklımda üzümlü kek vardı . (Yarım tepsi keki gündüz yemiştim ) üzümlü keki yerken aklıma limonlanmış tuzlanmış ayva düştü ama kendimi zorla yatağa attım yoksa arkası gelmiyordu .25+0
krdelen41 Babytwo2 hahahha süper ya bende öyleyim sürekli zihnimden biseyler geciyor ağzım 5 dk boş kalsın istemiyorum 😂
krdelen41 1Gunes kız bende öyle geçenlerde waffle yiyip üstüne bide tavuk döner çekmisti canım onu yedim anca kesiyor😂😂
krdelen41 eleanor68 çok bacak ağrısı yapıyormu peki😕? Gebeliktemi çıktı yoksa varmıydı öncedende varisiniz
1Gunes krdelen41 iyice kursaksiz olduk vallahi şaşkınım ben yiyorum doymuyorum. Aldı başını gitti şimdi bile canım biseyler istiyor ya 🙈🤣