Kvsr98 Kızlaarr yarın sabahtan suni sancı ile doğum başlatıcaklar olmazsa sezeryana dönülcek. Uyuyamıyorum stresten. Ay bana dua edin ya aşırı heyecan var ve çok duygusalım şuanda
Leyla1938 Kvsr98 hemencecik acilman olur inşallah Allah bir avazda kurtarsın. Zor ama basarabilirsin. Doğumdan sonra o acıyı unutacaksın🥰
Esrauysal Kvsr98 kıyamam kuzum Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın ınsallh sağ sağlım kavuş bebeğine, dua et bol bol
hulyaca Kvsr98 inşallah kolayca sağlıcakla doğum yaparsınız. Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏻Güzel düşün güzel gelişsin 🌺 benim de perşembe günü fitille doğumu başlatacak doktorum. Garip duygular içindeyim 🫠🥲
Kvsr98 Leyla1938 yaa inşallah heyecandan ağlıyorum uyuyabilsem aslında yarın güçlü kalkıcam ama midem ağzımda hiç böyle düşünmemiştim ben bir anda gelir sancım evde çekerim diye düşündüm ama bu hayırlısıymış🙏🏼❤️
Beliff Ben de doğum başlamazsa 2 gün sonra dizin gibi olacagım, Allah kolay kurtarsın tek nefeste inşallah
Kvsr98 Beliff ayyy kuzum allah kolaylık versin inşallah hayırlısı nasılsa öyle olur doğumun🙏🏼🙏🏼 benimde hiç açılmam falan yoktur. Suni takılıp 5 saat kadar beklenilcek olmazsa sezeryana alıcaklar kendimi bir bilinmezliğe gidiyormuş gibi hissediyorum🙄
Beliff Kvsr98 inşallah hemencecik açılma olur da bütün korku ve Kaygılarınıza gerek kalmaz Allah yardımcınız olsun