Bdncrr Kızlar youtubedan izlediğim videolar kadarıyla bugün denedim ama kendimi kötü hissettirdi bana biraz acıdı videodada ilk denemede yanabilir yazıyor ama elimin açısını mı ayarlayamadım bilemedim karınlar kocaman malum. Aranızda yapan var mı
Bdncrr EmineDefneGokce çekindim biraz kendim deneyeyim dedim ilk başta birde devamlılık açısından da kendim yapsam daha iyi olur gibi işe yarıyor mu onu merak ediyorum kesiden yırtıktan korkuyorum biraz 37+0 ım belkide geç kaldım bilmiyorum
EmineDefneGokce Bdncrr anladım canım aslında korkma korkutmalara da kanma 8 dikişim vardı hiç hissetmedim ben kesimi dikimi 🥰
Bdncrr EmineDefneGokce sonrasında acıyor mu peki benim ki biraz iç gıcıklanması gibi aslında düşününce içim acıyor sanki evimdeki tuvalet alaturka bide zorlanır mıyım diye korkuyorum
EmineDefneGokce Bdncrr ya illaki zorlanma oluyor ama öyle acı sızı çekmiyorsun . Kabız olmamak lazım mesela
Bdncrr EmineDefneGokce anladım o zaten her türlü sıkıntı sezaryenda da inşallah kolayca alırız çocuklarımızı kucağımıza 🙏🏻