Haticesalih Kızlar yarın Allah izin verirse sabah yatış yapacağım bebeğim 40+2 sancım olmadığı için suni sancı ile doğum deneyeceğiz. Yorumlarınız neler, sizce pes edip sezeryan mı istemeliyim çok mu acıyor bu sancıda vücut ya çok streslendim😫
Aselsmoms Haticesalih canım kızımda aldım kolay diyemem zor evet ama rabbim sabrını veriyor bence normal doğum olarak ilerliyorsan bir sıkıntı yoksa dene derim kucağına alınca bütün acıları unutuyorsun 🌸 sağlıkla al kucağına bir avazda doğurursun inşaAllah canım 🥰🤲
Gulsen4224 Haticesalih bende aldım ama doğumu hızlandırıyor 3 cm açıklık vardı gittiğim de sancılarım da vardi suni verdiler yarım saat sonra kizim kucağımdaydi evt normal sancıdan daha etkin ama sonuç güzel 2 türlü de zorlu normalde sezeryan da zorlu yani sen sonuca odaklan gerisini düşünme 🌺
Zhrabtl @Haticesalih öncelikle hayırlı sağlıklı çok kolay bı sekilde kucağınıza alın evladinizi ben suni sancı almistim sancin yoksa normal sanci gibi ilerliyor ama sancin var üstüne bide suni sancı ekleniyorsa kolay değil ama Allah öyle bir güç veriyor ki basariyorsun Allah’ın izniyle korkma canım bebeğine odaklan acıyı düşünmemeye çalış bide gitmeden önce duş al beline sıcak su tut yada hastane de yap ebeler benim belime sıcak su yaptılar açılmanida kolaylaştırıyor🥰
Zhrabtl @Haticesalih öncelikle hayırlı sağlıklı çok kolay bı sekilde kucağınıza alın evladinizi ben suni sancı almistim sancin yoksa normal sanci gibi ilerliyor ama sancin var üstüne bide suni sancı ekleniyorsa kolay değil ama Allah öyle bir güç veriyor ki basariyorsun Allah’ın izniyle korkma canım bebeğine odaklan acıyı düşünmemeye çalış bide gitmeden önce duş al beline sıcak su tut yada hastane de yap ebeler benim belime sıcak su yaptılar açılmanida kolaylaştırıyor🥰