Maysaamoms5 Narinsuu canım yanlış hatırlamıyorsam 10 haftada felan başlamıştı tüm depoları boşaltmışım ben benim değerlerim çok düşmüştü doktor mecbur erken başlıcaz dedi o yüzden başlamamıştır sana
Tugba54_ 11+3 te kontrolüm vardı bana folik asiti bıraktırıp demir ilacı ve d vitamini damla yazdı doktorum canım belki yakında sanada söylerler
Narinsuu Ben baştan beri folik magnezyum kullanyrm.bi kaç haftadır da d vitamini. Demek daha erken. aslında ilk gittiğim doktora gitmedim bu hafta başka bı doktora gittim iki hafta sonra gel dedi ona da gitmyecem başka bı doktora gidecem belki de bundan bu karışıklık
Narinsuu Maysaamoms5 ben sık sık ultrasona girmemek için kendi doktoruma gitmiyrm🥺baska bı doktora gitmek için bunu da erteliyrum
Bkmcnkr Narinsuu benim doktorum ilk 3 ay sadece folik asit verdi. 3 ayın bitiminde folik asiti bıraktırıp, d,K, Demir vs vitaminlere başlattı geri kalan doğuma kadar tüm vitaminleri kullanacakmışım. Belki sizede sonrasında verecektir
seyma9188 Narinsuu İlk 12 hafta sadece folikasit kullandım canım.12 nin bitiminde folikasiti bıraktırdı doktorum.Demir ve vitamin ilacına başlattı.Doğuma kadar bunlarla devam dedi.2 aydır ek olarak balık yağı takviyesi de eklendi.
Sevgili-anne Haftamdayım kan tahlili sonucu değerlerim iyi çıktığı için doktorum Demir ilacına başlatmadı. Ama bir ay içerisinde tekrar tahlil yapılacak bu sefer başlatır herhalde.