Beliff 39+5 deyiz normal doğum için bekliyoruz ama henüz hiçbir belirti yok :( bugun ki çarı muayenesinde ve sonrasında nişan geldi benim gibi olan var mı sonrasında doğum ne zaman başladı ya da başlar 🙄
BusraDsmirsoy Beliff o an mı geldi nişan yoksa eve geçtiğinde mi farkettin ? O an geldiyse doktorun farketmiştir zaten nişan mukuslu geliyormuş
Hilal-95 Beliff her an olablır sancın suyun gelebılır değişiyor kişiye göre canm benm nışanım geldi 10gün snra doğurdum 🤣
Mfozturk Beliff Benim 40+5 te doktor muayene sonrası eve gelince nişanım geldi. Sabah beşte suyum geldi. Öğlen 13:20 de evladımız kucağımıza almıştık. Rabbim bir avazda kurtarsın inşallah
Beliff BusraDsmirsoy O an geldi doktorun eldiveninde kan görüldü eve gelince de devam etti birazcık ama sancı falan hala yok
Hilal-95 Beliff evet sizin gelmiş artık söylemem ne kdar doğru olur bılmıyorum amaa korunmasız ilişki deneyebılırsınız kolaylaştırmak için 🙈
Hsbb Ya bende 39. Haftadayım 2 gün önce muayene sırasında benimde nişanım geldi doktor söyledi ama bende de hala belirti yok son 1 hafta verdi sonra dogacak her türlü dedi suni sancı felan napcaz bende bilemedim