eminedln-27 Hayırlı akşamlar kızlar, Beta HCG değerini ilk öğrendiğinizde kaçtı ve regl öncesi miydi,sonrası mıydı?
Hasyas Selam🙂 ben reglden 6 gün önce 76 ile öğrendim regle bir gün kala 440 oldu bekliyoruz bakalım 🤗
eminedln-27 Evinamin031120 ben adet gününden bir gün önce verdim negatifti değeri şuan 21 gün gecikti ve bugün sağlık ocağına test verdim. Hala pozitif çıkma durumu Var mıdır sizce
Evinamin031120 eminedln-27 yani bilemem ama ben pcosluyum önceki ay adet görmedim gecikme yaşadım soğan suyu içtim adetim söküldü adetten sonra da birkaç gün içtim bıraktım ve normalde adetin 12-14.günlerinde yumurtlama görmem gerekirken ben 25.gün görmüştüm gec döllenme olmuştu benimki ama sizinki kadar geç yumurtlama olur mu bilemedim
Evinamin031120 eminedln-27 bir orta boy soğanı soyup 4e bölüyorsunuz 1 bardak suyla beraber ağzı kapalı şekilde kaynatıp ılıyınca ağzını açıp içiyorsunuz bunu günde 2 kez yapmamız gerekiyor her defasında da taze taze yapın. Ben yaptığımda ramazan olduğu için günde 1 kere yapıyordum ama yine de fayda gördüğümü düşünüyorum 15 gün uygulamanız lazım