gvnmte 36 +5 teyim ve bugun kontrolüm vardı cok sükür her sey yolunda hafif sancılarım cıkıyor nst de, doktorum artık gelmesini bekleyecegiz diyor. Dogumu bekleyen arkadaslar, siz neler hissediyorsunuz. Sancılarınız vs varmı ☺️
Annesininportakali53 gvnmte 37+1 im bende 36+4 te gitmiştim bebeğim 30 dan beri baş aşağı zaten ama kanala ilerlememis hiç sancim yok nst de daha gelmez dedi. Ama bugün 37+1 im ve adetim gelecekmiş gibi bir his oldu yalancı sanciymis perşembe tekrar kontrolüm var 38 de gelir gibime geliyor 🤭 Çok heyecanlıyım doğumla beraber ninigimizin cinsiyetini ogrenecez 🧡
Esmay gvnmte aynıyiz bende 36+5teyim hafif sancılarım oluyor ara ara belimden giriyor adet ağrısı gbi dinlennce geciyor cumartesi gidecegim bende kontrole umarım herşey yolundadır saglicakla alalim kucaklarimiza insAllah birbirimize dua edelim
12Kbra12_ gvnmte 38+2 olduk bekliyorum bir umut 3 haftadır çıkan sancılar 4 5 gun once çıkmadı zamanda geçmiyor artık 🥺
cimcimemmmm gvnmte bende 36+4 düm 🤭 iki gündür sancilarim çoğalmış. 37 de bekliyormusum gibi geliyo. 37 ye girer girmez dogumu kolaylastiracak şeyleri yapmaya başlarım artık 😄ben bebegimden daha sabirsizim
gvnmte Annesininportakali53 benim 3 kontroldür hafif sancılar cıkıyor nst de. Hatta bu haftaya kadar dikkat etmemi söylemişti. Artık yatmak yok gelmesi için ugrasıcaksın dedi ☺️ ultrasona göre haftası ileride, normal dogum için bu haftalar dogması daha iyi 40 a ilerlerse sezeryan gözüküyor. Ben de her an regl olacakmıs gibi hissediyorum doktora da söyledim o agrılar siddetlendiğinde dogum sancısı olacakmıs ☺️
cimcimemmmm Annesininportakali53 canim cinsiyetine bakmamis miydiniz 😍 ayy seninki daha heyecanlı nasil dayandın bu kadar 👀
gvnmte Esmay Yolundadır insallah merak etmeyin ben de her muayeneye stresle gidiyorum. Normal dogum mu su anlık? ☺️
Annesininportakali53 gvnmte aaa hiç bilmiyordum ilk gebeligim olduğu için bende 38 de gelsin istiyorum açıkçası bende yapmadığım şey kalmadı başından beri yürüyüş yapıyorum son 1 haftadır tamamen evi yerinden kaldırdım 2 kez tüm evi temizledim comelerek ama keyfi yerinde dedi doktor tabi geçen kontrol dedi bugün adet olacakmış hissi gelince ise yaradı gibi düşünüyorum inşallah haftaya gelir 38 in icerisinde
Esmay gvnmte insAllah . Baş aşağı pozisyon da en son normal demişti değişiklik olmazssa normal doğum cok istyorum
gvnmte 12Kbra12_ ben de bugün onu düşündüm erkenden cıkan sancılar simdi olması gerekirken kesilmese bari 🫤
aklc1 38+2 deyim bende 2 gün önce kontrole gittiğimde hiç sancım yoktu 😒 Perşembe tekrar gideceğim bakalım nstde çıkacak mı bişeyler bilemiyorum 🤦♀️ arada sancılarım oluyor ama sıcak duş alınca ya da uzanınca geçiyor. Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah ❤️
gvnmte Annesininportakali53 bizim bebiş için dedi tabiki onu cünkü hem kafası hem kilosu ilerde diye ☺️
Annesininportakali53 cimcimemmmm yok kuzum bir erkek bir kız dediler hep bir sürü doktora gittim hep değişti o yüzden 24 itibariyle sormadım hiç cinsiyeti doğumda öğrenmek istediğimi söyledim iyi ki öyle yapmışım çok güzel bir deneyim olacak ilk gebeligim ve aşırı heyecanlıyız eşimle ikimizinde cinsiyetten daha çok önem verdiği sağlık var sağlık kucağıma alayımda evimize gelelim de başka birsey istemiyorum günler su gibi geçiyor şunun şurasında ne kaldı ki 37+1 olduk🥬🧡
yaasemin gvnmte 36+6 aynı gidiyor günlerimiz şükür bi sıkıntı yok perşembe kontrolümüz var günler yaklaştıkça heycan korku daha da artmaya başladı iki gündür aşırı toplanıyor taş gibi oluyor sizinde öyle mi ?
gvnmte yaasemin evet benim de cogu zaman taş gibi karnımın üst kısmı. Sadece sabah kalktıgımda yumusak oluyo hatta bugun doktor da farketti ilk gittigimde sertti yoruldugum için diye düşündük bi saat sonra baska bişey için tekrar muayene etti. Dinlenmene ragmen karnın hala sert demekki agrıların kasılmaların var dedi.
cimcimemmmm Annesininportakali53 masallah canim az kalmış☺ Tabiki oncelik saglik o halde eşyalarını ortak renk aldiniz . Ben hepsini pembe almisim 🙈 hep kendini kapatti dogru düzgün uktrasonumuz yok. Renkli Hele hic yok. Her defasında bacaklari kapalıydı. Kaynanam da diyo erkek gelecek gor bak rüya da gormus . Bende kiz bekliyorum bakalım hayirlisyla saglikla gelsinde . Rabbim sana da saglik selametlik versin. 🤍 hepimizin guzel dogumlari olsun insalah 🤲
Selinayyy gvnmte 37+1 haftalığız yarin kontrolüm var çatı muayenesi olucam bu akşam adet agrisi gibi ağrım oldu ama geçti umarım normal doğuma müsaitimdir hayırlısıyla gelsin bebislerimiz 🥰🤗
mavimsiiii gvnmte 37+6 sancı dün oldu bi kaç dk Şuan bişey yok ama bebeğim çok hareketli vızır vızır içimde gelecek gibi değil alt tarafa o kadar baskı yapıyor ki sanki dışarı fırlayacak gibi
gvnmte mavimsiiii valla som haftalar hareketler azalıyo diyolar ama aksine benimki de cok hareketli bazı hareketlerinde bende altta baskı cok hissediyorum
Egekereminannesi gvnmte 37+6 yız yarına 38 olucaz inşallah. 3 4 günden beridir benim de kasıklarımda bir ağrı var çok hareketliyimdir normalde ama 2 günden beri rahim bölgede değişik bir sızı giriyor ara ara sancı oluyor gibi bir değişiklikler var ben de .İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi .Merak ediyorum nasıl olucak kokusunu duymak için sabırsızlanıyorum🥲❤
Annesininportakali53 cimcimemmmm evet kuzum ortak renk bende rüyamda 2 kez oğlum olduğunu gördüm bir 8 haftalikken görmüştüm birde 34 te gördüm tersi çıkarmış genelde derler ama bakalım bizim renkli ultrason feln var yüzünün olduğu ama bacak arası bizimde yoktu 24 ten sonra da sormadım zaten hiç cinsiyeti bakalım valla heyecanla bekliyoruz. Amin inşallah sağlıkla alalım kucaklarimiza inşallah 🧡