Haticeozturkk 36 Haftalık oldum ama halen bir isim yok ortada 😔 Erkek bebeğine Tek isim, Kuranı Kerim’de ve farklı bir isim istiyorum. Yardım edin lütfen
Karadasesra Haticeozturkk ben Allah nasip ederse ctesi doğuma giricem eşim hep Batıkan istiyodu kırmak istemedim başta sevmemiştim ama sonradan alıştım 4 yıldır Batıkan diyip duruyodu ama kulağına Kuran’da geçen bi isim okutturucam
ExcitedMomm Ahmet ismi çok güzel anlam bakımından hemde Peygamberimiz (s.a.v) isimlerinden Ahmet Asil koyabilirsin mesela ben çok beğeniyorum dedesi yiğit ismini istemese Ahmet Asil koyacaktm fakat şimdi Yiğit Asil olacak 💙 Haticeozturkk
Ebrar18 Ahmet selim Salih enes Asaf Akif Selman Miraç Yusuf Hamza Muhammed Zeyd İbrahim Yahya Yakup Said Eren Emir Ali Musab
Merveeeeeee97 Haticeozturkk bende Ahlas istiyorum anlamı çok güzel 🥹 ama eşim farklı diye istemiyor 🙄
Hamideersin Haticeozturkk Ali Miraç ilk oğlumun ismi Furkan Alp de ikincinin olucak nasipse Furkan hak ile batılı ayırmak demekmis Kur’an’ı Kerim de geçiyor
Gamze1994 Akif miraç berat yusuf atlas asıl kayra bizde Allah nasip ederse aybars düşünüyoruz çarşamba günü doğum yapacagim