beyzamci Merhabalar reglime 3 gün var erken gebelik testi yaptım tek çizgi lh için kaset çizgi yaptım silik ikinci çizgi çıktı hamile olma ihtimalini belirler mi bu??? Çok acilll??
Mavidunyamm beyzamci lh testinde her zaman silik çizgi çıkar. Eğer çok koyu iki çizgi olursa zaten yumurtlamadir
nnisanannesiii Ovulasyon testiyle gebelik öğrenilmez bildiğim kadarıyla gebelik icin beta hcg testi yapman gerekiyor ikisi aynı şey değil
Mavidunyamm beyzamci eğer adet günün geçtiyse ve yumurtlama da önceki günlerde gorduysen. Çok koyu iki çizgi olursa hamilelik olabiliyor. Ben birkaç haftalık hamileyken deneme amaçlı yapmıştım aşırı koyu iki çizgi çıkmıştı ama adet gectkten sonra. Yine de en güvenilir beta hcg testi
beyzamci Mavidunyamm daha reglime 3 gün var dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif siz ne zaman öğrendiniz gebeliğinizi
beyzamci Mavidunyamm Allah bağışlasın inşallah ben bir önceki hamileliğimi 3 gün kala öğrenmiştim 2 aylıkken spontan düşükle kaybettim 3 ay geçti üzerinden bu ay korunmadık umarım vardır🥺🙏🏻