Gahha Beyzabedia 9 hafta bugün doldu bulantı ilaclarınla ayaktayım sürekli midem bulanıyor bol bol uykulu geçiyor böyle bi hamilelik gecirmemiştim ilkinde
Nezaktkrkaya Beyzabedia 11+2 ile sabah bulantılarına son vermek isterken şimdi ne yesem midem bulanıyor 🤷🏻♀️ onun dışında gündüz yarım saatte olsa uyumam lazım yoksa çok halsiz hissediyorum kendimi belli alışkanlık oldu belki değil ama günlerim böyle geçiyor 🤭
Beyzabedia bilghrz benimde bir anda geçti z baş ağrısı yok fakat biranda miğde bulantısı geçince korkmuştum :)
bilghrz Beyzabedia bende korktum bugun doktora gittim cok şükür bi sıkıntı yok ama yenıden baslayabılır dedi doktor
Beyzabedia Nezaktkrkaya bu özelliğimiz hemen de aynıymış , miğde bulantısı yok uykusuz kalamıyorumn😅 inşallah miğde bulantısıda geçer 🥰
Narinsuu Bende bulantı falan olmadı ama ilk günden düşük riskim var yüksek hormonlarım var keske yataktan kalkmayacak kadar midem kötü olsaydı da boyle sorunlarım olmasaydı
MerveO25 9+5 geçmek bilmeyen bulantılar kusmalar. Artık yarın doktorum gel serum takalım dedi ne yiyebiliyorum ne içebiliyorum çok kötüyüm🥹
Beyzabedia MerveO25 ya yeni gördüm inşallah biraz rahatlarsın rabbim kolaylık versin🥲 analık şimdiden zor valla baş dönmesi baş ağrısı miğde bulantısı halsizlik uyku hali daha niceleri