Bynbetul Ben epidural normal doğum dişünüyorum. Bu şekilde doğum yapanlar acaba çok aşırı sancısı oluyor mu
Elifsntrk Bynbetul Epüdral dediğimiz şey bir süre sancıyı azaltmaya yarıyor 9 saat değil de 6 saat sancı çekiyorsunuz gibi düşünün sancı aynı sancı doğum aynı doğum. Kimsenin doğum şekliyle de kıyas yapmayın ben anlatsam asla normal doğuma yeltenmezsiniz ama benden birkaç ay önce doğum yapan arkadaşımı dinleseniz normal olsun diye yatar kalkar dua edersiniz 😂 herkesin hikayesi farklı 🌸
egeninincisii Bynbetul Epidural normal doğum yaptım. Bir süre sancı çektim. Epidural aldıktan sonra sancımı, doğum anını hissetmedim. Ikınmada da problem olmadı. Diğer ay doğumum var nasipse, yine epidural normal doğum istiyorum.
Bynbetul Elifsntrk Evet doğru kesinlikle 😅 İnşallah kolay geçer. Daha önce bu doğum şeklini yapan hiçbir arkadaşım olmadı. Normal doğum en iyisi diye düşünüyorum bakalım hayırlısı🙈
Elifsntrk Bynbetul Tabiki en iyisi burda hemfikiriz ben bunca şeye rağmen hala öyle olsun isterim ama zorluk kolaylık çok değişken inşallah herkesin ki en kolayı olsun hiçbir anne zorlanmasın🙏🏻🌸