Skpln4660b Kızlar dört gündür bebeğim hiç uyumuyor aynı sorunu yaşayan var mı ağlamıyor da öyle bakıyor etrafa
Fadmet Skpln4660b ilk üç ay benim bebegimde öyleydi özellikle gündüz 8 saat uyanık kaldığını bilirim. Sizden kopmak istemiyordur dünyaya alışık değil normal durumlar alişmalari zaman alıyor biraz
SebnemRasit Öyle bakıyor etrafa demen 🤭😂 çok tatlı okurken bile içim ısındı ☺️ Allah kolaylık versin diyim 🤲🏽🥰
Skpln4660b Zmraemr sadece gece uyuyor iki saatte uyaniyor emziriyorum uyuyor bugün 12 de uyudu gece iki saat aralıklı uyandı sabah 9 da uyandı en son sonra uyumadı uyumuyor yani arada ağlıyor kasılıyor her saat başı emziriyorum
Zmraemr Skpln4660b ninni açın ,emzirme sonrası gaz masajı yapın,ılık duş başını bile yikamasaniz da faydası olur .Uyumamasi da ilginç
xbebeginannesi Skpln4660b zeytinyağı ile karnını masaj yapın rahatlatacaktır gazı olsa kendini sıkar karın şişkinliği sertliği olur bol bol emzirin güçsüz düşmesin
Zmraemr Skpln4660b ayaklarını karnına doğru çekiyorsa gazı var.Zeytinyagi ile masaj karnina.Videolar var youtubeda ,ondan da uyuyamaz.Siz de ayaklarınızı usutmemeye dikkat edin yediklerinize dikkat edin
Skpln4660b Zmraemr çekiyor evet ayaklarını karnına ama ben her emzirmede omzuma alıyom gegiriyo çıkmıyor mu hala acaba
Zmraemr Skpln4660b o yeterli gelmiyor bazen .Karnina masajı da düzenli yaparsanız daha da rahatlar.Ayaklarini da sıcak tutun