minikoglummm Belime giren ağrılar var bebek hareket ettikçe de kasıklarım yırtılıyor gibi ağrıyor ve karnımda bir yerde toplanıyor sürekli. Sancı girerken bebek hareketli mi olur hareketsiz mi.
Umay255 minikoglummm aynı sorunlar bnde var doktora sorcam 36 haftama gircem bebeğim çok hareketli ama resmen hareket ettikçe altımda ağrı nefes alamıyorum sancı vuruyo
yaasemin minikoglummm kaç haftaliksiniz benimde 2 gündür aşırı toplanıyor ağrım sizim yok ama aşırı toplanıyor taş gibi oluyor bende bekliyim cevapları
minikoglummm Umay255 aynenn canım hareket ettikçe kasıklarım ağrıyor vajimnama baskı oluyor sanki çıkacak gibi kalçama ağrı vuruyor sırtım ağrıyor sağlam yerim kalmadı şuan😅
Umay255 minikoglummm ayniyim bide gece kuduruyo bey efendi 😁😁 uyutmuyo şimdiden beni aman iyi olsunlarda anaları çeker 🥲🥰
minikoglummm yaasemin hareket ettikçe kasıklarıma giriyor ilk gebelik sancı mı değil mi anlamam da zor şaştım kaldım
Hilye yaasemin benim de ilk gebeliğim aynı şeyi yaşıyorum. Bugün doktor kontrolünde sordum. Bebek bir yere toplanabilir sıkıntı yok eğer beraberinde belini doğrultamayacak derecede ağrı sancı olursa o zaman tehlike dedi
yaasemin Hilye teşekkür ederim bizimde perşembe kontrolümüz var normalde toplanıyordu ama 2 gündür çok sık olmaya başladı acaba doğuma mı yaklaşıyorum dedim 🙈 sizin ne kadar oldu ?
akngmzkrbck Hilye tehlike derken sancı anlamına mı geliyor bebek açısından mı tehlikeli açıklar mısınız lutfen
Hilye akngmzkrbck yeni görüyorum kusura bakmayın. 29 haftalık gebeyim. Eğer böyle olursa mutlaka doktora görün anlamında söyledi. Belki erken doğum habercisi olabilir belki olmaz biz bakalım dedi.
akngmzkrbck Hilye estağfurullah çok teşekkür ederim cevabınız için Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşaallah bebeklerimizi 😊