mysweetbabyy Kizlar canım pek bisey istemediği zaman yulaf yapiyorum kendime içine meyve ve bolca kuru yemiş koyuyorum öğün yerine yiyorum besleyici olur mu bu her zaman yapmiyorum ama canım bazen hicbisey istemiyor vicdan yapitorum sonra da
Minikalbim111 mysweetbabyy evet süt yapıcı özelliğe sahip cnm bide öyle yapma iyi beslen ceviz haşlanmış yumurta falan
Flyy mysweetbabyy ayy ben okula giderken 3 gün yulaflı süt kuruyemiş meyve yapıp götürüyorum aşırı doyurucu oluyor bebişimin kilosu da gayet iyi.
Bernagaccc mysweetbabyy çok güzel hem yulaftan kuruyemişten güzel protein alıyorsun hemde meyve tüketmiş oluyorsun besleyici bir öğün 👍☺️
mysweetbabyy Minikalbim111 her sabah yumurta peynir yiyorum cnm bazen akşamları yicek bulamıyorum canımda istemiyor bugun mesela sabah kahvaltımı güzel yaptım oglen yoğurtlu buğday çorbası ictim aksam 5te dünden kalan patatesli etli yemek vardı azdı onu yedim ama yeterli gelmedi şimdi yulaf yapıp yiyeceğim içine fındık ceviz muz bal koyarak yanlış mı bu acaba
tubiii11 Kahvaltıda öğün olarak yiyorum ben ama akşam için bilmiyorum 3 kaşık yulaf yerine 4-5 kaşık koy istersen az olduğunu düşünüyorsan mysweetbabyy
mysweetbabyy tubiii11 kahvaltı öğünü oluyorsa akşamda olur 🙈 miktarı arttiracagim akşamlar uzun olduğu için acıyor insan 😀
mysweetbabyy Minikalbim111 ya ilk bebeğimi gelişme geriliği ile kaybettin aslında yemekle alakası yok ama insan evham yapiyor psikolojim çok sağlam değil herseye evhamlanmaya musaitim🙈
Minikalbim111 mysweetbabyy Allah’ım sabır versin canım bende evhamlı biriyim ama Rabbime sıgın inşaAllah iyi olur
2022bebeki mysweetbabyy Haftada en az bir kez yulaf lapası yerim🤤 dediğiniz gibi meyveler kuruyemis ve şekersiz fıstık ezmesi ile hele ki. Gayet besleyici karbonhidrat grubunun başında geliyor hatta. Yumurtaya omlete, yoğurta süte katiyorum yiyorum 🤤
ballibocek mysweetbabyy afiyet olsun ben içine muhakkak kabak çekirdeği ekliyorum bu neredeyse içeriğine eklenenler değişse de günlük öğle yemek menüm :))) afiyet olsun (diyetisyenim de tavsiyesi ayrıca)
2022bebeki mysweetbabyy Harika 🤤 özellikle fıstık parçacıklı olani. sporcu geçmişim olduğu için beslenme alışkanlığımda var hala devam ediyorm😍
ballibocek mysweetbabyy her gün değil ama haftada en az 3 öğlen veya 4 öğlen öğün olarak yiyorum içeriğindeki meyve ve çerezleri değiştiriyorum yer yer
seyma9188 mysweetbabyy Ben muzlu yulaf lapası yapıyorum efsane oluyor tadı🤤 Üstüne de ceviz doğruyorum,tatlandırıcı olarak da 1 tatlı kaşığı bal ıhgg canım istedi gece gece 🤣