Merveee94 Kızlar yarın sabah doktor aezeryanla alacak bebegi, kafası büyük normal dogumda zorlanırken cok dikisin olur dedi. Dogumdan önce yada sonra yapmam gerekn biseyler varmi
ardenmoms Merveee94 doğumdan sonra bol bol yürüyüş yapın ağrılı oluyor ama daha çabuk toparlanıyorsunuz ve birde kahve için
3babymom Merveee94 ameliyat sonrası yürüyüş yapın ben sabaha kadar uyumadim koridorda yürüdüm hep bı de Nescafe için
denizasigi Merveee94 Allah sağ salim kucağımiza almayi nasip etsin 💝 kafasi en son ultason ölçümünde kaç haftalık çıktı acaba
CerennnK Merveee94 Yanınızda gün kurusu kayısı bulundurun. Çünkü sezeryandn sonra büyük tuvaletinizi yapmak zorundasınız. Yemek yiyebilirsiniz dedikten sonra kayısılrı yiyin ve bolca su için ki tuvalet ihtiyacınızı hem karşılayabilesiniz hem de zorlanmazsınız.
Sumeyyeabdi Merveee94 maşallah canim 39.haftadaymissnz bnds sezeryan olacam 36 yım Bnde doktorum 38de alırım dedi banada onerim yok ama hayırlı olsun sağlıcakla alin inşallah bebeğinizi kucağınıza 🤲🥰
M_glsm Merveee94 insallah sag saglim alirsiniz kucaginiza bebeginizi❤️ Hic stress yapmayin🥰 sezeryandan sonra bol bol yürüyün
Sumeyyeabdi Merveee94 amin canım inşallah sağlıcakla büyütün bebeğinizi canim inslalh kaçıncı haftada oldunuz
happiestMom Öncelikle hiç korkma. Düşündüğünden bile kolay olucak. Biraz agrıların olabilir ama bol bol yürü hemen toparlanıcak ve daha çabuk iyileşiceksin. Sen yarın atlatıyosun saglıkla kucagına al insallah darısı bizim basımıza 🤗
Merveee94 happiestMom darısı kolaylıkla size olsun , evet ağrılar var ilk gün diye mi böyle bilmiyorum 🙈