MerveBeyza Tosbik ay insallah öyle demez ya iki hafta önce muayene oldum bir hafta önden gidiyor falan dedi sanki sezeryan diycek gibi geldi öyle derse birakirim baska doktora da görünürum kizimi normalle yaptim cok rahat gecirdim o süreci
Miss Melisa07 benim kuzenim de 2 ay önce erhan beyde doğum yapti bende çok evhamliydim bi ara randevu alcaktım dogumu varmış sonraki zamanlarda mustafa beye gittim tek doktor la gecmedi yani birde anadolu hastanesi evime çok yakın sayılır
Melisa07 Miss ben de yenigünde oturuyorum hastane bana5 dk . Bütün şartlar uygun yani. Doğumdan sonra da düzenli jinekolojik muayenelerime Erhan beyde devam edicem inşallah .
Haticecinar MerveBeyza yok cnm o senin kararin ilki normalse normal istiyosan normal olur taner bey o dusuncededir. Benim catim yok vr kanim 5 di normal olaydi masada kalicaktim mecbur sezeryan oldum
Tosbik MerveBeyza ooo masallah. Valla yerinizde olsam doktor degistrrim madem ilk dogumunuz normal riske atmayin bnce. Topcular medstar hastanesini öneririm. Hep normal yaptryolar. Instgramdanda doktorlarini takip edebilirsiniz kadrolari baya iyi 😊 Iyi geceler
MerveBeyza Haticecinar insallah normal olur benim de carpintim cok bu ara kansizliktan olabilir dedi kanimi olcturmem lazim kac haftaliksin canim
Ceren0734 Sinem1051 antalyada bi ben öyleyim sanıyodum 😁 bende 4 hastane ve doktor değiştirdim 22 haftalığım figen demire gidiyorum oda pahalı ama kadından memnunum bakalım durum nolcak 💆🏻♀️
Haticecinar MerveBeyza aynen kanin dusukse ilac verir ben kullanamadigim icin bole oldum. Ben daha bastayim 9 haftaligiz siz😊
MerveBeyza Haticecinar 35 haftalık olduk canım bende aklıma geldikçe içiyorum kan haplarını sevmiyorum ya bugün sağlık ocağında kan verdim bakalım sonuç ne çıkacak, gece uyuyamadım ya sezeryan falan olursam diye hamilelik psikolojisi valla
Elder Ben asv yaşam nalan cihangire gidiyorum ve çok memnunum muayene ücreti 50 tl, doktorum çok ilgili güler yüzlü ve acayip normal doğum destekleyicisi 34 haftalık gebeyim ilk medstara gittim müjde hanıma mrmnun kalmadım, doğum ücretleti için medsrar için 1450 diyorlarda ben sorduğum da bi arkadaşa buradan, 1750 den başlıyor normal doğum dmeişti muayane ücreti 100 tl olan bir hastahanenin doğum ücreti zaten o kadar uygun olmaz, asv yaşamda 1350 normal doğum 1500 sezeryan canım
SuheylaCem Sinem1051 hem Funda Hanım’a sordum o anlaşmalı o hastaneyle,hem de hastaneden fiyat aldım.