Tuuba100310 Haftada büyük ihtimal erkek dedi erkek deyio kiz cikan var mi genellikle erkek bebekte karistirma olmuyormuş oyle mi
ecoy34 Tuuba100310 bana ilk 14 haftamda erkek dendi kesin ve sonra gittigimdede erkek dendi doğmasını bekliyorm doğunce görücez artk 😃
Kbramhmt Tuuba100310 kaç haftalıktik hatırlamıyorum ama önce erkek denildi erkeğe benziyor denildi sonra kız olduğunu öğrendim kızım oldu ama bildiğiniz bacak arasında gördüm demekki kordondu o
323832 Tuuba100310 10.haftalarda erkek dendi 15.haftada erkek dendi kesin denildi bana da bu hafta baska doktora gitcem 17 haftalik oldum ona da sorayım diyorum
Kbramhmt Balpetegii maalesef doktor canlı canlı göstermişti ozaman foto almamıştım sanırım gözümün önünde o şimdi 3 ye hamileyim 11 haftalık iken gidicem ama cinsiyeti sormam daha az büyüsun de öyle öğrenmek istiyorum net olsun diye
Balpetegii Kbramhmt banada once kiz dediler sonra bacak arasindan cikinti gosterdi erkek dedi 12 haftalık, acaba degisir mi cikinti kordon muydu bilemiyorum