Pijamaskeliler Gzdeee11 katı meyve sikacagi edinip havuç suyu günde 1 bardak şeker yoksa 2 bardak için fazlası da zarar cnki deveci armudu pazarlada var şimdi marketlerdedevar alın yiyin birde 4 litre için suyu 🌸
Pijamaskeliler Gzdeee11 sol tarafta arama kısmına havuç suyu yaz ise yarayanlari okuyacaksın çok paylaşanlar var
Gzdeee11 Pijamaskeliler teşekkür ederim bilginiz için katı meyve sıkacağım var hemen havuç suyu sıkıcam
Neslihan-kurt Benimde 2 haftadır bebeğin suyu azdı sezeryan doğuma kadar düşündük 37.haftamdayım şuan bugün kontrole gittiğimde suyum normale dönmüş havuç suyu sayesinde doktorum artık normal doğumu bekleyebiliriz dedi 🤭 ben 1 haftada faydasını gördüm ☺️
Gzdeee11 Neslihan-kurt kontrole 3 haftamız var daha 3 hafta boyunca günde bir bardak içmeyi düşünüyorum
Tugbaalya2019 Neslihan-kurt Neslihan-kurt merhaba ayni durum bendede var suan. Hazir havuc suyumu satin aldiniz? Yoksa kendinizmi yaptiniz?
Neslihan-kurt Tugbaalya2019 katı meyve sıkacağı ile sıkıp içtim ☺️ Hazır organik katkısız havuç suyuda kullanılabilir bence ☺️