Maliefem BebelottoooveAnnesi bol su ve kurudut hoşafı 5 yenek kaşığı kuru dut 2 bardak su da 10 dk hasla taneleriyle berabr yiyin çok guzel sut yapiyo
Maliefem BebelottoooveAnnesi gösteriyor günde 2 kere tüketin 1 hafta kadar çok sut yapar sonra 1 kere tüketmeye başlayin
Svalpydn35 BebelottoooveAnnesi öncelikle psikolojini degistirmelisin,bnm sütüm ne olursa olsun yetiyo mantığıyla düşünüp bol bol su yeşillik özellikle dereotu ve salâta,tahin helvası,incir kompostosu ve hurma ve fırsat buldukça dinlen uyu goreceksin her şey yoluna girecek 👍az da olsa kilo alımı devam edip günde 6-7 bez kirletiyorsa emin ol sütun yetiyordur👍 yeni olduğu için anneye ve dünyaya alışmaya çalışıyor öyle düşün…
BebelottoooveAnnesi Svalpydn35 bu dediklerinizi yapacam canım doğum yaptığımdan beri dinlenme fırsatı hiç bulamadım vücudum çok yorgun uykusuzluktan umarım sütüm olur bebeğim doyar
ardenmoms BebelottoooveAnnesi mama takviyesi verseydiniz keşke aç kalmasaydı kaç aylık bu arada gazi varsa da yapar bunları kaliteli beslenmek lazım yeşillik kuruyemiş tüketin bol bol
BebelottoooveAnnesi ardenmoms 22 günlük canım mama aldık biberonla veriyorum sürekli ağlıyor aç olduğunu düşünüp sütümün yetmediğinide düşünerek mama vermeye başladım
taze_anne79 BebelottoooveAnnesi işte doymadığı icin veya gazdan falan öyle yapıyor olabilir mamayi da çay kaşığı veya şırınga ile vermeye çalış yani öyle veriyorsundur belki bilmiyorum 1 mama 2 meme şeklinde dene bide hem bebeğin çok huzursuzlanmaz hem sende biraz kendini toplamaya çalışırsın
BebelottoooveAnnesi taze_anne79 mamayı biberonla veriyorum canım ama dediğin gibi kaşıkla denerim inşallah sütüm artarda anne sütüyle beslerim
Nurr_22_22 BebelottoooveAnnesi kuru börülce çok süt yapar canım hasla avuç avuç ye ister salata gbi ister normal yemek gibi ama çok süt yapar
Ormanmeyvelii Sen uyuyup dinlenmezsen ne olursa olsun göğüs tam dolmuyor. Ben 2 saat bile uyusam göğsüm taş gibi oluyordu. 40 gün çok zor geçiyor ne uyku ne emme şeyi asla düzen olmuyor. 2 aylık olduk sürekli emme hissi yok acıktıkça emmek istiyor.
taze_anne79 BebelottoooveAnnesi kaşıkla dene canım yoksa memeni tamamen bırakır,biberonla hızlı geldiği için memeden süt az az gelince hiç emmek istemeyebilir
minikoglummm BebelottoooveAnnesi diyetisyenim bir numaralı süt artırıcının tahin olduğunu söyledi dene istersen
Nurr_22_22 BebelottoooveAnnesi marketlerde de satılıyor açık nohut fasulye satan yerlerde de oluyor kuru fasulyenin ortasında siyah nokta var gibi düşünün aynı mantıkla pişiyor ama onu bir taşım kaynatıp suyunu süzüp yeni su eklemesi yapıyorsunuz çünkü siyah su çıkıyor ilk etapta
eylulmomm @BebelottoooveAnnesi kesinlikle başta uyumak benimde uyuyunca doluyor göğüslerim sadece onun dışında herşeyi deniyorum ama yok neler yemedim neler içmedim olmayınca olmuyor bizde genetik sanırım anneminde olmazmis çok sütü
Bahaaaar Havuc yiyebilir imkanınız varsa suyunu sıkıp içebilirsiniz Hurma Üzüm Dut kurusu Tahin helvası Mercimek (corbası yemeği fark etmez) Ve tabiki bol bol SU
Bahaaaar taze_anne79 sarı mercimekten corba yesil mercimektende yemegi tüketilebilir corbanın köpüğü alındığı zaman gaz yapmaz kimyon koyulabilir icine
busrazz BebelottoooveAnnesi kuru dut ve 5-6 hurmayı kaynatıp suyunu için , hoşaf da süt yapıyo duyduguma göre