Nursema 6 aylık olduk kızlar nasıl gidiyor hamileliginiz. Problemli sıkıntılı hamilelik geciren varmi
Feyzaylvc Nursema ben de 19+5 im erkek bebiş bekliyorum güzel ama bu sıra kasıklarımda siddetli agrı var amniyosentez oldum onun sonucunu bekşiyorum bide dua edin bana 😌
Newmom Nursema ben calisiyorum canim ogretmenim 3 gün gidiyorum okula. O gunlerde de full 7 saat dersim var bitik sekilde donuyorum eve. Allahtan bos gunlerim iyi. Sen ne is yapıyosun
Nursema Newmom bende acil tıp teknisyeniyim ama iş yeri hemsireligi yapıyorum canim bi fabrikada Is değilde yol koyuyor bana 1.5 saat gidis 1.5 saat geliş günlük 3 saat yol Bir de 8 saat is. Günümun yarısı iste geciyor :(
Eceeee Newmom hemşireyim nöbetten yoğun b.dan daha yeni çıktım haftanın 5günü 8saat ayaktayım ve sorumluluk var üstümde öğretmenliğe şükret canım
Nursema Poncikk ben çalışıyorum hala 32 ye kadar mumkunse 34 e kadar zorlamayı düşünüyorum dogumdan sonra bebegimle daha fazla vakit gecirmek icin :(
Ssshhh Bizde 25+6 olduk benimde sırt ağrılarım başladı yan yatmaktan akşamları artık yanlarımda ağrıyor
c3rence Selam kızlar , biz de 26+6 olduk ikiz oğluşlarım olacak kısmetse 😇 mide yanmalarım dışında bir sıkıntım yok ve olmadı da 🤗 umarım doğuma kadar sorunsuz rahat bir hamilelik geçiririz 🖤