Ays19Ays Mahsati ilk 6 haftalıkken eşyalarının yarısından fazlasını 15te aldık şuan 16+4 haftalığım 🤭
Lokumum9593 Mahsati 16 da basladik biz 😍 bence imkaniniz varsa sen de yavas yavas minik seylerden baslayabilirsin zaten baslayinca durmak istemeyeceksin 😍😍
Seymona1 Bende 5.ayda 2 seferde hallettim hepsini maddiyat varsa listenizi yaparsınız tık tık alırsınız. Ama zorlanırım derseniz aylara bölün bütçenizi . Her ay bir kaç şey alarak tamamlarsınız. Yine liste yapın çok büyük kolaylık sağlıyor gerçekten 🌸
Ligarbawood Mahsati ben hamile olduğumu öğrendiğim an almaya başladım cinsiyeti öğrenince hız verdim bez ıslak mendil de depoladım tavsiyem ne kadar erken alırsanız o kadar uygun olur fiyatı ilk aldıklarımın fiyatları uçmuş sonuç olarak zamlardan sonra indirim gelmeyecek🤗
Busraaaa35 Mahsati çok normal 🙈 ben 28. haftada Kasım indiriminden aldım nerdeyse herşeyi 😊 acil olmayanları da diğer aya bıraktım yine indirim bekliyorum 🙈 buarada bebek arabası flan hala yok 😂
Allahvargamyok Mahsati ben bisey almadim eşim nişanlıyken patik almıştı ama annem birsürü şey almış yarısını getirdik dahada alıyor
Gezginbiranne Ben ilerleyen zamanlarda ağırlaşıp rahat hareket edemeyeceğim için 24. Haftada bütün eksiklerimi tamamladım iyi ki de tamamlamışim çünkü şuan evden çıkmak yürümek zulüm oluyor resmen
_edakrsu22 Mahsati haftasını hatırlamıyorum ama eşim fanatik Galatasaraylı avmye gidip zıbın almıştı Galatasarayli😂