Berivanserkan Kizlar 21+5 gunluguz daha detayliya girmedik haftaya randevu alabildim devlet hastanesinden haftaya 23 haftalik olacam acaba gec kalmis olur muyum detayli ultrason icin
Hs4523 Berivanserkan geç olmazsınız bende 22+6 da randevu aldım 21-23 arası veriyoruz dedi devletteki sekreter sizin tarihinizi bilerek veriyolarlar zaten
Bhrbhr Berivanserkan ben de 22+6 da randevu aldım haftaya görücem hemde dedim büyümüş olur daha net görürüm ayrıntılıda
Berivanserkan Hs4523 canim ilk defa gidecem ben ama burda sehir degisikligi yaptik hic gitmedim önce bu hastaneye
Hs4523 Berivanserkan detaylı için randevu verdilermi size yoksa daha poliklinikten mis randevu aldınız?
Berivanserkan Hs4523 poliklinikten aldım canm aslinda rutin kontrolum icin aldim bi hafta gecikti diye
Hs4523 Berivanserkan detaylı için geç kalırsınız hemen randevu vermiyorlar ben bile 1 ay sonrasına zor aldım riskli gebelik olmama ragmen zaten her devlet hastanesi detaylı yapmıyor siz özelde yaptırın
arastiran_anne ideali 20.hafta, 18-22 arası yapılıyor biraz geç kalmışsınız ama sorun olacağını sanmam
Berivanserkan Enesim mersinde kalıyordum 1 ay oldu buraya yerlestik :) dr skntisi yaşıyorum cok yogun
Bhrbhr Berivanserkan yok hayır bana yelefonda 22 ve 24. Hafta arası alıyoruz dediler çok övülen bir perinatologdan aldık randevuyu