Incitp   Sizce bana sarı mı yoksa koyu kumral mı yakışıyor kızlar
Zumzugukodummuzzingillatirim Incitp burda sari yok , bir ombreli birde ombresiz var. Efekt falan etkisi var ama ben ombreli halini daha cok beğendim. Poz ve gun isigi etkisindende olabilir.
Incitp Der_0 24 yaşındayım sarı biraz daha soluk ve çocuk gibi gösteriyor sanki beni bilemedim askm sizlerden fikir almak istedim
Incitp denizmanzarasi ya bende kumrala dönmek istiyorum sarının cilasıdır dibi gelmesidir uğraştırıyor baya 🥹
Incitp Gulsen4224 ay bende kumrala dönmek istiyorum bilemedim. Teşekkür ederim canım güzel baktığın için güzel gördün 💕🌸
Incitp Zumzugukodummuzzingillatirim aksine saçım omre deil sarı dibüm geldiği için Ömer’e gibi durmuş teşekkürler
Zumzugukodummuzzingillatirim Incitp o halde derhal ombre yaptirmalisiniz. Yani fotografcilik yaptim bir sure ve isik efekt vs etki etmis kabul ama ombre cidden cok zengin durmus teninizse cok koyu degil sarilarda aktigi için olsa gerek yapay degil daha dogal durmus sacinizda.
135798272 @“Gulsen_mustafa1” lütfen bizi de yorumlar mısınız aşırı heyecanlıyım ve bana bakmiyorsunuz