sedamom00 Kızlar önceden sadece ayaklarıma kramp giriyordu şimdi popuma kramp giriyor yürüyemiyorum yaşlı nineler gibi oluyor sizce normal mi ya
Maysaamoms5 sedamom00 kendi doktorun vermedi mi söyleseydin keşke bana da 15 haftada başladı normalde 4 ay da başlıcaktım dedi ama verdi
sedamom00 Tubatgn dahiliye doktora gittim vermedi tahlil yapmıştı iyi dedi vermeme gerek yok demişti ☹️
Tubatgn sedamom00 Ben sol bacağımın üstüne basamıyordum sonra kuyruk sokumu ağrısı başladı popumun üstüne oturamadım. Hemen sağlık ocağına gittim iki günde bitti ağrılar. Bir gün içmeyim bacak yine iptal ihmal etme sonuna kadar kullan. Artık vücut ağırlaşıyor ☺️
sedamom00 Tubatgn öyle valla haklısınız yarın sağlık ocağına gitmem lazım yazdırayım kullanayım ya iş yapamıyorum çok kötü ☺️
Tubatgn sedamom00 Kesinlikle yazdır ben geç kaldığım için pişman oldum. Kaç hafta bacak iptal gezdim 🙏🏻🌺
sedamom00 Der_0 yok canım onu da hergün içiyorum bana mısın demiyor yemin ederim yaş 22 vücüdüm 60 ☹️
Maysaamoms5 sedamom00 ben rahatladım vallah adım atamıyordum öyle çok kötü oluyordum , vermez canım başka doktor keşke söyleseydin canım kendi doktoruna , aile hekimliği yazar mı bilmiyorum