Meltembrk Arkadaşlar merhaba 15. Haftadayim aksamlari bacaklarimda huzursuz bacak sendromu yasiyorum. Surekli bacagimi hareket ettirme istegi duyuyorum sabit kaldiginda kasılma oluyor doktor bunun icin bana magnezyum toz verdi suda eriterek gunde 1 kez kullan dedi. Yanliz icin 20 paket var ve fiyati 69 tl. Bunu kullanan var mi acaba sigorta karsilamiyor mu doguma kadar bunu kullanirsam vay halime fiyati cok pahali :(
Tugbakalenci Meltembrk bende kullandım devlet karşılamıyor ama karşıladığı magnezyum şaseler var magnorm magvital gibi sağlık ocağına yazdır al hem devletin karşıladıklarında 30 adet var
Marisol Meltembrk aynen doktorum bana da ilk bunu yazdı sonra dedim sgk karşılayan yaz. Magnorm yazdı içinde 30 tane var. Bi dahakine öyle söyleyebilirsin 🤗
Tugcezhan Meltembrk ben de bikaç ay kazıklandıktan sonra sağlık ocağına sgknın karşıladığı bi magnezyum ilacı yazmasını istedim. Yanlış hatırlamıyorsam 8tl olması lazım😄
Meltembrk Doguma kadar kullaniliyor mu acaba birkac kutu olsa alirsin da doguma kadarsa iflahim kurur :)