Sevgiliya 18+4 haftaligiz 2. Gebeliğim 49 öle başladık şuan 57 kiloyum 🥴 8 kilo aldık sigarayı birakmak sanırım böle bı etki yaratti 🙄
AbSed Aleyycskn 😄😄 bende ilk başta 3 kilo vermiştim 20 haftadan sonra almaya başladım 32 haftayiz 10 kilo aldım 😒
Aleyycskn AbSed yaa ben çok istiyorum zaten almayi hatta verdikçe ve kilo almadikca hemsireler kizip duruyo kontrollerde bende korkmaya başlamıştım
Safaozbn FatosNazim53 yaaa ikimizde aynıyız bende 16+2 yim ayrıca isimlerde aynı sanırım bende Fatma 😂☺️☺️
cansualisa Anneyimmm34 bişi diyim mi hiç takma kasımda 28 kilo aldım 7 ayda verdim emziriyordum birde yiyordum. Gidiyor kuzum hamur işinden uzak dur yeterli.
Ebruliya cansualisa bende ilk hamileligimde 28 kg aldım 4 ayda aynı kiloma döndüm. İkincide 25 aldım 6 ayda geri döndüm. Şimdi 3. Anca 15 falan alcam gibi inşallah bunda da hemen geri dönerim. Dikkat etmedigim halde gidiyo kilolar bünye meselesi sanırım
belinay41 egemomss ben doğumdan sonra çok zayıflıyorum bu benim ikinci gebeligim ilk gebeligimde çok zayıfladım doğumdan sonra bekarken kiloluydum evlenince zayıfladım eski kilolarımı istiyorum 🥺
belinay41 egemomss bekarken 60 kiloydum evlendim ilk gebeligimde ilk aylarda 54 55 arası değişiyodu son aylarda 60 yaklaştım doğum yaptım yavaş yavaş eridim valla bu gebelikte 50 kilo ile hamile kaldım şu an 56 kiloyum