advice kahvekokusu_ avukat mıymış 😂 köyde mi avukatlık yapıyormuş neredeymiş. Bu türkçe konuşmayla bırak avukat olmayı lisenin kapısından bile geçtiğini sanmıyorum. Baya profesyonel yalan konusunda hayali avukat olmaksa demek ki 😂😂
advice MaviDeranHazal yalanı ortaya çıkıyor yüklendikçe yükleniyorsunuz ona sinirlendi 🤣 bir yerimin avukatı. Hangi alanda uzmanmış ceza avukatı mıymış 😆
Tugcecv yarendogann 74. Haftadayim kilo verdim yazan var ben gofret yiyerek okuyorum boğazımda kaldı 😂😂😂
Gorkim Stb tatlı yemesekte dün dayanamadım hamburger yedim 🥲 bunlarıda haftada bir falan ancak yapmak lazım
gozdeyagci Songulll46____28 şükür evlenmeden önce de kilomu dengelemeyi öğrendim. O yüzden işin o kısmını rahat hallederim o sıkıntı değil. Ama kilom fazla olduğu içinmister istemez sırtıma vuruyor. Gerçekten penguen gibi yürüyorum 😀 sağlıkla gelsin de hallederiz bir şekilde
BskSrc 1.76 boy, 58 kilo ile hamile kaldım. 26ıncı hafta, 70 kiloyum 🥲🥲🥲 doğumdan sonraki süreçte eski halime dönebilirim umarım 🤦🏻♀️
Karpuzannesiii advice neden yalan soylım şakamısınız 3.gebeliğim hiçbirinde de kilo alamıyorum ilkinde 6 kilo aldım toplamda 3800 doğdu 2.de 4 kilo aldım 3500 doğdu 3.gebeliğim 3 kilo aldım şimdiye kadar şu an 2 buçuk kilo 45 cm bünye meselesi kimi 20 kilo alır bebeği 2 kilo doğar kimi olduğu kilodan bile düşer ama bebek kilo alır benim için zararları tabiki oluyor da yalan nedir ya kimi kandıracam burda tanımadıgım insanları mı kendimi mi
Stb Gorkim bi 6 ay olsaydık ozaman çocuk bizim gediğimizden kilo alırdı iyi olurdu az kaldı sıkalım dişimizi 😅 bende fastfood çok seviyorum haftada bir ödül günü yaptık biz 😅😅
Gorkim advice sakin ol şampiyon senin canın sıkılmış belli ki yalan sölüyorlarsa sölüyorlardır yada sölemiyolardır ne fark ediyor kadınlara dadanmışın herkes hamile kimse kimsenin kalbini kırmasının manası yok.