kahvekokusu_ git kendinle dalga gec cahil.Evimin,isimin, kendi memleketimin Ülkemin ahlakli akilli gorgulu sayilan insaniyim.Kaldiki Ben Sizin gibi dusuncesiz gormedim.Pes bu kadarda cekemez insan gormedim 🤣Siz kendi dilinizi tek bile bilirsiniz.Benim bildiyim konuşdum dilleri ruyanda tv Siz gorursunuz.Turkiye dilinde Benzerlik ola bilir kendi Ülkemin dilinde sözleri aynı deyil bazı kelimelerin Ama alfabelerim yalnisi oluyor bazen.Ha soylersin ki dili yazmissin Evet Ben yabanci Vatandas oldumdan kendi Ulkemde bizde Sizin gibi sozleri kisaltib yazmiyorum nede soylemiyorum.Ha alfabek yalnisim ola bilir burda yazmamda.Ama kimise yalanci duruma koymuyor nede kimese yalnis kiracak birsey yazmiyorum neden kiminse avukatlin yalandan yapmiyorum.Iyi devlet memuru olmakcin gidin önce sinavinizı iyi gece bilirsinse ilk ana okulunu universiteni magisturaturani dokturanturani bitir guzel 5 senelik memurlunu kiminle nasil konusacaginızı sinavdan keçin muzakire et.Çok şükür Kendi ülkemde en az iş calısmam 7-8 senelik şimdide evli oldumdam hamıle oldumdam annelik izinindeyim.Ha Türkiye geleli 1 senedi 2-3 iş yerinizden güzel maaş iyi özel ve devlet yerinden yolumu bekliyen iş yeriniz var.Ama ben evimin hanımı olmayın tarafdarıyım az zamanlık 3 sene annelık izinindeyim ondan sora yenıden hem işime kendımı adıyacam hemde çocuğuma eşime.Ha 3 cü üniversitemi Sizin ülkede tamamlamak düşüncem var .Bir kendim İngilis dili Öyretmenliyin bitirib diplomamı aldım,2 ci üniversiteye Azerbaycan Bakü Devlet üniversitesin bitirmiş insanım.5 sene bir 4 senede bir üniversite okumuş insanım.7 sene 9 ayda devlet memuru çalışan insanım hukukçu üzerine.Nede çoçuk deyilim.Sizin gibi cocukca girib burda tanımadım ınsana yalancı durumunda yazmalar yazmıram.Ben bura insangibi girib dogru duzgun anne adaylarından soru sordumda yada haftalık bırsey oldukda bebekle alakalı bırsey yazıyorum.Kımınse alfabesini nede hayatıyla dalga gecmıyorum.Yazık ya o kadar bazı ınsanların içi dışı kurtlu olmuş çekemezlikden bilmiyorlarkı kimle söz atıp tartışma yaratsınlar.