frdclk mervebeklevic Off canım hiç deme :( gebelik şekerinden ürküyorum şu an ben de yarın şeker yüklemesi yaptırcam nasipse . İnsallah cıkmaz bende de bir şey 😕 Ailede şeker var mı veya tüp bebek / pcos olayların mı var ? Ben de pcos var o yüzden korkuyorum ailemde yok ama şeker .
mervebeklevic frdclk yok doğal gebelik benim kist vs de yoktu bende sükürler olsun babamda şeker var dedim bebekte gözüne kilolu geldi doktorun yapalım dedi yaptık yüksek çıktı bu sefer 100 gr şeker yüklemesi istedi onuda yaptırdım düsük cıktı değerlerim diyet yapman yeterli dedi yapabiliyor muyum diye sorsan çokta değil 😂 un şeker hamur ekmek patates tatlı uzak durmaya çalışıyorum iste sözde 😂
Evimizinmutlulugu 66 ile hamile kaldım şuan 71 kgdayım sayılı günlerim kaldı kucağıma alma bitti sayılır sağlıkla alalım kucaklarımıza inş.
Zumra-betul Mom-Burcu ayy bu kilo da darısı bana. Şuan 15 haftalığım 45 ile hamile kaldım halen alamadım. İkinci gebeliğim.bir türlü kilo alamayanlardanm. İlk kızım da 59 ile doguma gitmistim
Mom-Burcu Zumra-betul Zumra-betul bende hiç kilo alamayanlardandım😂 yani bende son 1 aydır almışımdır desem yanılmam sorun etmeyin sağlıkla gelsinler de miniklerimiz e birazda kilo almamızda yardımcı olsunlar çok zayıf kalmayalım iştahımız acilsin bir güzel 😄
frdclk Patricia incir ve kuru kayısı ye canım kabızlık için bir de ekmek ve hamurlu gıdalar çok yeme.. bol su iç.. ben mesela 2 öğün yiyorum 3 öğün yerine idare ediyorum. Acıkınca yemek yerine hemen süt yogurt gibi gıdalara ya da kuruyemis e yöneliyorum. Doymazsam yemek yiyorum.
advice 49,5 ile hamile kaldım. Şu an 54üm. Toplamda 5,5 kilo kadar almışım. 6 aylık hamileyim :) 27+0 bugün. Tahminimce 9 kg ile doguma giderim. Zaten 2-3 kilosunu bebek oluşturuyor.
advice kahvekokusu_ bence de yalan atıyor :) kendini avutsun 😂 ne kadar kompleksli insanlar var di mi utanmasa evet bebek hiç kilo almadı diyecek.
advice Nare_33 çok komiksiniz bu yalanlarınızı anaokulu çocuklarınıza anlatsanıza 😂 30.haftadaymış da aynı kilodaymış da.. bebeğin de herhalde 0 kilo.
Nare_33 advice Yalan konusmama ihtiyacım yokki.Ana okulu Öyretmen deyilim olsaydım çok iyi olurdu.Avukatım ☺️ Hukukçu 5 senelik Mahkeme devlet memuruyum.30 haftamcın bebek kilosuda 1400 gr boyda 39 cm .Hep doktora gıtdıyımde aynı kılo tartıda cıkıyor.Kasımın 10 dr soyledı olmaz boyle kılo almalısın.Az yemek yediyimden kendim kilo almıyorum bebeke yansıyır az yedıklerımde.Yağsız tuzsuz unsuz makarnasız tatlısız ekmeksız hamılelık sürüyorum o yuzden kendım kılo almıyorum.
Nhrsn Yarenylmz riskli gebelik geçiriyorum sosyal aktivitelerim tamamen sınırlandı sadece kişisel ihtiyaçlarım için yataktan kalkıyorum kilodan ziyade ödem topluyorum sanırım
advice Vahide_cebi Sultan_gunes47 yalan atıyorlar ya. Böyle bir şey olamaz ki. Mantıken olamaz yani. Bebegin de hiç kilo almıyor olması lazım. Yalanlarına anca kendileri inanır 😂
Bzdmr Vahide_cebi bebeğin gelişimi haftasında ilerliyor bir sıkıntı yok doktorumda bebek gelişimi iyi olduğu sürece senin kilo alman önemli değil diyor
Sultan_gunes47 Zaten şu hiç kilo almayanları anlamıyorum nerde içinizdeki su büyüyen meme dokusu artan kan hacmi vs ?