Anneyimmm34 cansualisa senin iyi genede benim 11 kilo aldım nasıl vereceğim dogumdan sonra bilmiyorım aramızda 1 hafta var 😀😀 31 haftalığım
babymom_8 mylittlebabym Bebeğin kilosuyla alakası var mı bende az kilo aldım herkes karnın çok küçük diyor 😥
Dillosss mylittlebabym helal olsun 21.haftamdayım 4.5 kilo almışım 68 ile hamile kalmıştım 72.5 olmusum 😂
bendiyebiriii Gorkim merhaba. Yakın günlerdeyiz de acaba kasık ağrınız var mı? İki gündür sanki artan bir kasık ağrım var büyüdüğü için mi acaba diyorum başka bir şeyim de yok.
Bonjouratous Bebek_anne1995 Ben de bugün tam 32 haftalık oldu ve 12 kilo aldım. 66 kiloyum. Son 2 haftadır sabitledim ama ekmek hamur türünü azaltıp içtiğim suyu da yarım litre artırdım. Tavsiye ederim. En azından bir süre sabit kiloda kalmak da iyi gelecektir
busraidkt Bebek_anne1995 neden üzülüyorsun bende 31+6 oldum 12 kg almışım ki 69 kg ile hamile kaldım. Bebişimiz sağlıklı olsun verilir kilolar dert etme
Miran_56 32 haftalık hamileyim 6 kg aldım umarım daha çok almam diye düşünüyorum ama iştahım açılmış bu haftalarda 😁
Deletedmom_51 Aslihanfs 26+4 bugün toplamda 10 kg aldığımı öğrendim😂 ve20.haftadan sonra bu almalar devam etti. İnşallah çok almam daha zaten kilolu hamile kaldım😏