susambebeginannesii Kızlar 5+2 haftalığız bugün ilk defa kontrole gittim ferritinim 5 çıktı normalde en düşük 11 olması lazımmış ama doktor dedi ki asla ilaç veremem dedi 1. Trimester’ de kullanamazsın dedi sizde böyle birşey yaşadınız mı ?
suleipek_ susambebeginannesii birinci trimester döneminde sadece folik asid kullanımı öneriliyor . Şu anda eksiklik sana zarar vermez muhtemelen 2. Trimesterde multivitamin d vitamini ve demir takviyesi yapılır bebek senden beslenmeye başladığında yani
susambebeginannesii suleipek_ doktorun biraz acelesi vardı galiba doğru düzgün konuşamadık anlatamadı benimde içime sinmedi açıkçası çünkü benim ilk gebeliğim ne yapacağımı bilemedim
suleipek_ susambebeginannesii benimde ilk gebeliğim o yüzden seni çok iyi anlıyorum gerçekten eğer cevap içine sinmediyse farklı bir doktorla daha görüş ama 1.trimesterde ilaç kullanımı minimum düzeyde oluyor parolu bile günde 2 içebiliyorsun öyle düşün ama içinin rahat etmesi önemli olan doktorun cevabı seni tatmin etmediyse başka bir doktorlada görüş sonuçta buradaki hiç kimse doktorlardan daha iyi bilemez :)
susambebeginannesii suleipek_ ayın 28 ine başka doktora randevu aldım zaten tekrardan gideceğim çok teşekkür ederim 🥹😘