Aselminamm Kızlar ben şimdi 40. Haftaya kadar doğururum 38. Haftamdan gidiyorum diye seviniyordum ama doktor sekretere söylerken duydum 35 36 dedi yani ne demek bu suan 36. Haftamdan mi gidiyorum ben bebek dönmüş aşağı da inmiş dedi doktor
gamzedenizz Aselminamm sanirsam 2 hafta geriden geliyo canim ama bi sorun oldugunu sanmam benmkide 1 hafta geriden geliyo allahma sukur herseyu normall 🙏🙏
tugceee10 Aselminamm bende de ayni sorun bar suan, cok uzuldum ben halbuki yeme icmeme de dikkat ediyorum ama bebekler biraz geride kalmis kilo olarak o yuzden oyle cikiyo 😔
Aselminamm gamzedenizz peki doğuma kalan süreyi ultrasyonda görünen hafta ile mi hesaplicaz yoksa 38 haftadan mi
gamzedenizz Aselminamm ultrason daki tarhe gore dogum oluyo canim ama canini sikmaya gerek yok herseyi normalse allhm saglkla kucagmza almayi nasip etsin 🙏🙏 insallah
Aselminamm tugceee10 kilosu guzel 3000 kg 37. Haftada anlamadigim tek şey doğumu 36 haftadan mi yoksa 38 haftadan mi hesaplaacagim simdi
Polikistikanne Aselminamm her ne olursa olsun adet tarihiniz baz alınır. Gelişimine göre geri yada ileri çıkması etkilemez. Zaten adet tarihinizde tahmini doğum tarihinizi verir. Kesin bir tarih hiçbir zaman yoktur
SedanurAydnAta gamzedenizz ultrasondaki tarihle hiç alakası yok canım doktor o farketmez dedi. Kafası 15 gün büyük karın çevresi 13 gün küçük şimdi neye göre doğurcam ben 😅🤷🏻♀️🤦🏼♀️