anneoluyorum- dlndln izmit akademi hastanesi Nuri Hüseyinoğlu çok memnunum güzel ilgileniyor samimi bir doktor ❤️
srycn Esss__ merhaba, Ümit Aydın’a gidiyorum ben de, memnunum doktorumdan. Muayene ücreti 750₺ ve doğumu için şu an 10.500 dediler ama yılbaşından sonra herşeye gelecek olan zam muayene ücretlerini ve doğum ücretlerini kaça katlar bilemiyorum 🥺
Esss__ srycn ben de ümit hanima gidiyorum da biraz kafam karışık olduğu için degistirsem mi diye düşünüyorum. Umit hanimda normal dogum yapan tanidiginiz var mi?
mor_menekse Baharvarol siz nezaman sordunuz ben daha yeni sordum 5.500 demişlerdi.sanirim 2 hafta önceydi
Baharvarol mor_menekse bende en son 2 hafta once gittim de bir tanıdığımız bir kac gun once dogum yaptı ondan 6bin almislar. Pazartesiye kadar dogurmazsam kontrolum var öğrenip güncellerim fiyati😂
Duzgungiller Aysegul_9518 aynı hastanede Mehmet Müezzinoğlu’na gidiyorum geçen ay muayene ücreti 529 TL ödedim. Sizin söylediğiniz rakamı bi önceki kontrolde ödemiştim. En son ne zaman gittiniz acaba?
Aysegul_9518 Duzgungiller geçen ay gittim bende henüz zam geldi mi gelmedi mi bilmiyorum cuma günü gideceğim, size ödeme yaparken zam mı geldi dediler şaşırdım şuan
Duzgungiller Aysegul_9518 evet tam 4 hafta önce getmiştim ve haftaya tekrar gideceğim. Her gittiğimde bi zam gelmiş oluyor mutlaka. Doğum için de 8.500 TL demişlerdi. Yine soracağım bakalım.
Aysegul_9518 Duzgungiller benim başıma gelmedi böyle bir şey ama cuma günü gittiğim de öğrenirim bakalım zam geldi mi diye bende 4 hafta önce gitmiştim Ayfer hanıma. 8500 biraz fazla geldi bana şimdi bir de ocakta zam yaparlar 🥲
KorkuluAnne Aysegul_9518 ben bu zamlara dayanamayıp cihanı bıraktım. Bebeği sünnette ettirelim dedik 3000 de ona istediler 11buçuk gibi bir fiyat çıkıyor ortayaa 😔
Aysegul_9518 KorkuluAnne ay üzüldüm ya :( ilk kızımda da oraya gittim ben ama böyle pahalı değildi :(
KorkuluAnne Aysegul_9518 çok pahalı gerçekten ne yapacağız bilmiyorum Bebek inşallah kısmetiyle gelir. Bide gelsin artık 38+1 olduk sizin ne kadarlık
Aysegul_9518 KorkuluAnne aa siz yolun sonuna gelmişsiniz ☺️ hayırlısıyla kucağınıza alın💐 ben yarın 12 haftalık oluyorum tam daha küçüğüz ☺️
Aysegul_9518 Baharvarol hangi doktora gidiyorsunuz siz, bende cuma günü öğreneceğim, hangimiz daha önce öğrenirse haber edelim birbirimize 🥰
Baharvarol minikavakado doktor gayet sıcak kanlı iyi bi kadın. Dert dinliyor motive ediyor kişilik olarak seviyorum. Tek sıkıntim biraz aceleci olmasi o da aşırı kalabalik oluşundan kaynaklaniyor. Yani ben 37. Haftama giricem odasinda en fazla 15dk kalmisimdir 😂 ne kadar soru sorarsan o kadar çok kalirsin 😂 onun haricinde herhangi bir özel sigortamız yok normal fiyatlari veriyoruz.