Marbled FerdaElmaBilen gayet iyi 38+4bende bebeğim 4.kiloya yakın ve sezeryan olma ihtimalim var.en azından normal doğum yaparken zorlanmayacaksınız.bebek için 3000 gr bile İyi bence kiloyu bu kadar dert etmeyin derim. Sağlıkla gelsinler inşallah
BraAkayBulut FerdaElmaBilen bizim de geçen hafta 37+0 da 3321 gram 51 cm di bugün 38+0 olduk öğleden sonra kontrolüm var ne kadar oldu merak ediyorum ve normal doğumu çok istiyorum
Seherrr İyi tabi ki ben 38 de gitmiştim 3400 gr demişti doktorum tosun olacak galıba bu çocuk dedi 😂 38+4 şu an ama bende ne ağrı var ne nts de şancı cikiyo ben ne zaman doğuracam artık yaa 🙄
deletedmom507 FerdaElmaBilen ultrason un yanılma payı da var sordum doktoruma 3300mü emin misiniz +-300olabilir 3kilo da olabilir 3600de dedi
Fairytale Durdudiler ya benimki de ölçemiyoruz diyo bilio musunuz. Ben her hafta soruyorum her gittiğimde zaten hatırlamaz geçen sordugumu diye düşünerek ama yok belli olmaz ultrasondan diyo. Burda bakıyorum ama herkes ölçtürebilio.. anlamadım:(