Thaaa Boncukveannsi bızde 33.5 haftadayz kıyafetlerı hazrladm koydum çantaya bı kaç eksik kaldı onuda doktor kontrlunden sonra koyup kaptrm ınsalah 🙏
Gokceeeee Boncukveannsi İlk doğumsa 32-34 haftalar bence ideal ben ilk doğumu sezeryan yaptım şimdide sanırım sezeryan olacak doktor gün verirse bende hemen hazırlıyıcam şuan 36 haftaya yeni girdim
Z_B_A2019 Boncukveannsi bu ikinci gebeliğim nedense daha hastane çıkışlarını bile almadım 🤗 ikincilerde insan daha rahat oluyo sanırım ilkinde 33 de yıkadım ütuledim 34 de çantayı hazırlamıştım birde 3 cuma okunur bizde o yüzden erken hazırlarız 29. Haftadayim bende 32 gibi başlarım artık
Boncukveannsi Z_B_A2019 aynen öyle ilki olunca bir an önce hazirlamak istiyorsun ama ikinci de sanırım biraz daha rahat oluyor insan doğru 😂
Gokceeeee Boncukveannsi Evet annemi bekliyorum kuzum yardıma gelecek küçük çocukla pek işleri yapmak mümkün olmuyor bana çok düşkün evin işlerini bağıra çağıra yapıyorum bir görsen 😕
Doga12345 Boncukveannsi 34 haftalık bugün tıkadım 2 g0n sonra da ütüleyip hazırlıcam inşallah ama eksikler var hala lohusa takımım gelmedi
Benherseydenoncebiranneyim Ben son haftalarımda yapmaya başladım. Son eksikleri de koyup çantayı kapattığım gün doğum oldu 😂 o kadar son ana bırakmışım yani