Mskk Nefes alırken göğüs kafesiniz ağrıyormu sıkışıklık hissediyormusunuz kaburgalarınızda felan acı hissediyormsunuz 34 haftalığım bu arada
Aleynaerayy22 Mskk zor nefes alıyorum resmen hele yattığım zaman allahhh yani daralıyorum 🤦♀️Ayaktayken bile bazen derin nefes alasım geliyor bisey yapsam hemen yoruluyorum nefes nefese
Minikmucizem199 Mskk evet çok zorlanıyorum bazen gebelikten olmalı çünkü daha önce öyle bişey yoktu bende
PeraTuna Mskk normal ben de de oluyor . Organların yeri değişti . Midem göğsümün altına çıkmış ordan gurultu geliyor 😀çocuk büyüdükçe sıkışıyor göğüs kafesi . İdare edeceğiz artık dik oturmaya çalışın yatarken falan da öne doğru kıvrılıp yatmayın
Mskk Aleynaerayy22 nefes aldığınız da açıyor mu göğüs kafesiniz hani böyle hastalandığımızda olur o his öyle bisey mi regl agrısı felan yasıyormusunuz
Mskk Minikmucizem199 Bende de 2 gündür böyle cok istifra ettim ilac dokunmustu acaba istifra ettiğim için hassaslastımı diye düşündüm boğazlarım göğüs kafesim felan korktum biraz demek normal bir durum genellikle cok acı verici ama 😒
Mskk PeraTuna Ayy cok güzel anlattın canım midem gögsümün altında cidden 😄 30. Haftaya kadar herşey cok güzeldi 30 dan sonra gerçek hamileliği yaşamaya başladım 😵💫