Mustafayigitvebeytugannesi egemomss ayyy ben ilk dogumumu suni sancıyla 43 haftada yaptım. İkinci doğum yine suni sancıyla 39 haftada oldu. Şimdi üçüncü gebeliğim 15 haftalığız daha 😊
Lizbonn egemomss Herkes demek ki farklı şeyler yaşıyor ayy ben o gün var ya 3 sene önce haziran ayında yorgana sarılmıs yatıyordum😅😅 bi arkadaşıma gittim 6 kat merdiven çıkmıştım zaten açıklığım varmış ama anlayamadım🤪
egemomss Lizbonn Ben 1 haftadır yataktan çıkmıyordum, öncesine baya enerjiktim bugün eskiye döndüm sanki sadece daha yavaşım😂
Mustafayigitvebeytugannesi egemomss hahaha saten oğlumla dalga geçiyorlar 10 aylıksın sen diye şuan 5 yaşında 😂😂😂
Lizbonn egemomss Akşamları bende adeta küçük bir 🧸 gibiyim hele yürüyüşe çıkıp geleyim direk uyuyakalıyorum🥶
Lavantakokusu64 egemomss ilk evladımı 40+3 te kendi sancimla dogum yaptim. 2. Gebeligim kızımız olacak bakalım ne zaman gelmek isteyecek 🙃
1prensannesi__ egemomss 1 hafta önce doğum yaptım canım ilk gebeliğim normal doğum ile 38+6 haftalıkta oğluşumu kucağıma aldm 3 cm açılmam vardı aniden suyum geldi yatışım yapıldı suni sancı verildi 8 cm açıklık ile 7 saat sonunda doğum yaptım zaten 🥺😊
egemomss 1prensannesi__ Benimde geçen hafta sızıntı şeklinde suyum gelmişti o yüzden bir anda gelecek diye bekliyorum
Tugceasel21 egemomss insallah gecmez canim allahim gonlune gore nasibinle kucagina almayi nasil etsin 🤲🥰