Tugceasel21 egemomss kizima tam 38 haftalim dogum yaptim fazla beklemedi kendisi suan ogluma hamileyim nasil olur bilmiyorum ama allah hayirli dogum kolay dogum versin butun annelere 🤭☺️
Hamideersin egemomss 38+1de ilk oğlumu kucağıma almıştım ikincisini merakla bekliyorum 29+2 olduk bakalım
AdaKaranfili egemomss evet sancı oluyor bana epidirual yaptilar ben hissetmedin bile.sonra sanciyla birlikte ıkınma hissi geliyor.buyuk tuvaletini yapmak istiyordu sanki.esas önəmli olan doğru ikinmak .gücünü tuketmemek.
Rabiaaaa egemomss bakalım bu nasıl olacak geç gelince stres yapmasa insan sorun yok da işte maalesef stres oluyo
egemomss AdaKaranfili Epidural çok mu pahalı peki? Hastaneden hastaneye değişir ama çok pahalı diye duymuştum
Lizbonn egemomss hiçbir şey yapmadım çok aktiftim yani çalıştığım için yürüyüş vs hic oturdugumu bilmiyorum😀 bunda da şimdi peşinde döndüğüm bir oğlum var akşamları yine yürüyüşe cıkıyorum 1 saat umarım yine aynı zamanda doğum yaparım🥲
Lizbonn egemomss ama haftan ileri normal dikkat et dogurma dogumdan önceki gün yataktan çıkamamıştım 😅