egemomss Normal doğumla ilerliyoruz, 37+6 haftalığız. Sanırım ilk doğumda biraz geç geliyormuş bebişler. İlk doğumunu normal yapanlar kaçıncı haftada doğurmuştunuz? Tabi kişiden kişiye değişiyor ama ortalama olarak merak ettim.🥲
Hunal egemomss 42 haftam da hiç bir belirtin yoktu 24 saat suni sancıyla açılma oluştu. Ve suyum kontrol ederken gelmişti.
Ebru_cekin06 egemomss 39+3 hafta dogurmustum oglumu ilk oglumu ikinciye hamileyim buda erkek 36+3deyiz bakalim ne zaman gelir bilmiyorum banada ikinci erken gelir diyorlar 😃😃 dedikleri gibi olcak galiba bilmiyorum çok aşırı bir baski var ilk hamilelim bilmiyormusum ya valla bu cok farkli geldi bana bugun 2.ntsmize girdik doktor su nisan in gelir takip et gel dedi her hafta ntsye alincakmisiz bu seferki ntsde dalgalar birazdaha yukardaydi Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin
Busracyhn egemomss 38+0 da doğurdum canım ilk çocuğumu suyum gelmişti açılmam yoktu 23 saat sancı çektim sadece kendi sancım açılmam 4 cm oldu son 1 saatte suni verdiler 8 cm ile doğuma girdim 5 dakikada doğurdum ama 15 dikiş yedim rabbim kolay doğum nasip etsin yani bu ilk doğumla alakalı değil suyu doğumda gelen daha kolay doğuruyo önce gelen biraz zor doğuruyo açılması kendiliğinden olan daha kolay doğuruyo bu çocuğa ve annenin sabrına dayalı 🌹
egemomss Hunal 42 hafta mı🙄 Maşallah sabretmişsiniz. Benim geçen hafta sızıntı şeklinde suyum geldi azdı ama. Devamı gelmedi😕
egemomss Ebru_cekin06 Ne güzel tam vaktinde doğmuş.☺️ Benimki de erkek. Bende de aşırı baskı oluyor,sanki bıçak saplanıyor vajinama kaç gündür. Baş aşağı pozisyonda zaten. Suyum sızıntı şeklinde geldi geçen hafta ama azalma olmamış. Nişan da gelmedi henüz. Amiiin inşallah🙏
Ebru_cekin06 egemomss benimde aynen oyle bacami kipirdatiyom batiyo ic camasirim da hrp akıntı oluyor beyaz ilk dogumumfa nisanim gelmişti sancim sonradan başlamıştı
Lizbonn egemomss hiçbir şey yapmadım çok aktiftim yani çalıştığım için yürüyüş vs hic oturdugumu bilmiyorum😀 bunda da şimdi peşinde döndüğüm bir oğlum var akşamları yine yürüyüşe cıkıyorum 1 saat umarım yine aynı zamanda doğum yaparım🥲
hopelessMom ilki oglumdu 40+3 de dogurdum. bu kiz suan haftam 37+6. bakalim erken mi gelcek gec mi bekliyorum
egemomss Busracyhn Yaa benim suyum geçen hafta sızıntı şekilde geldi ama doktor suyu iyi şuan bebeğin dedi. İnşallah benimde doğumda gelir suyum😕
Sureyya1 Busracyhn tecrubeliniz varmis bir sey sormak istiyorum yattigimiz yerden nasil ikincaz ben yapamam gibi geliyo bana daha cok var ama cok merak ediyorum
hopelessMom egemomss evet suan dusununce bana da uzak geliyo. bu da beklerse 40. haftayi naparım diyorum
silenceee egemomss hopelessMom banada cok uzak geliyordu 38 de falan dogururum diyordum 😁 cok bilmiscesine😂 yarin 40 hafta gelen giden yok 😅
Gulsen4224 egemomss dar dedi doktor canım ya ıkın ıkın yoruldum uyuyacaktım resmen yoğunluktan sezeryan dedi bende yok dedim istemiyorum sonra kesi attı minige kavuştum zorluydu