Kızlar benim çok eskiden beri lise zamanından beri prolaktinim oynuyor. Dostineks kullandım falan sonra yaklaşık 7-8 yıl hiç yükselmedi. Belki daha fazla. Ama son 1 yıldır yükseliyor. İlk başta süt gelmişti ama o da 2 ay sonra geçti. Şu an sıksam bile süt gelmiyor. Ama süreli oynuor. Bir bakıyorum düşmüş 19 bir bakıyoruz 35, 26,52 vs vs. Bu ay aşılama yapılacak prolaktin 35 çıktı. Ne endokrinci ne kadın doğumcu ilaç vermedi. Endokrin ilaç verilecek düzeyde değil ama hipofiz bezi kaynaklı ise zaten gebe kalamazsın aşılama boşa gider dedi. Ama bu değer de önemsiz ayrıca çok yüksek sayılmaz dedi. Ama gittiğim Prof olan tüp bebek uzmanı da 35 önemsiz bir değer şu an MR a da izin veremem o ilaç tüm dengeni bozacak dedi. Bu değer gebe kalmana engel değil ama MR çekilmeyeceksin dedi. Göğüste süt gelmiyor, adet düzenli, kıllanma yok, yumurtlama ve çatlama yaşanıyor eee rakamın bir önemi yok demek ki dedi. Ama ben şu an testere dişli aslan pençesi çayı içsem sizce sadece prolaktin düşürür mü yoksa şu süreçte diğer hormonlarını da oynatıp aşılama boşa gider mi. Afedersiniz ama iki ucu B.k lu değnek resmen 😃 ya prolaktin yüzünden aşılama boşa giderse ya da bu içtiğim çay tedaviye zarar verirse 😃 eczacı kafana göre bişey içme dedi 😃