Incmrgl @Ezgistn https://www.instagram.com/p/BpBvgHnHKF1/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=173k3e69x6cwx sadece 2 hafta var arada eminim ki sizin bebişinizde sağlıkla kavuşacak size ♥️
Gmzcngi Ezgistn ayy canım benim Allah yardımcınız olsun bol bol dua edicem hem senin hemde bebişin icin bir mucize olmasını diliyorum🙏🏻 Bende suan 22 haftadayım cok etkilendim yasadıklarından herşeyde bir hayır vardır ben eminim herşey cok güzel olucak morelini yüksek tut🙏🏻♥️ Dualarım seninle💕
HaticeTabak Ezgistn Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah O minicik kalbini attıran durdurmaya rabbim merak etme insallah yaşamasına da müsade eder Rabbim meleginizi ve tüm bebekleri korusun şifa versin inşallah 🙏
GamzeTopluKk Allah'ım sabır versin... İki evladımı kaybettim ben ilk üç ayda onların acisi gibi içim burkuldu.. Rabbim sabır ihsan eylesin .. Bebeğiniz bir mucize ve Allah in izniyle bunu da atlatacaksiniz 🙏🙏 son durumu nedir acaba dualarimdasniz ..
Nazkin Ezgistn Dualarimiz sizinle Rabbim sifa versin insallah Allahim evladinin acisini gostermesin bende 22 den beri hastanedeyim bebek geliyor dediler 31 hafta olucaz insallah acilmam oldu cok dua et canim eminimki ediyosunuzdur ama doktorlarim elinden bisey gelmiyor Rabbim yasaticam derse 200 gramdan cocuk yasatir mucize olsun die dua ettik hep mevlud okuttuk adaklar adandi kuzu kesildi 7 kisiye dagitildi 🙏🏻 Rabbim sizin sesinizide duyar insallah
Nazkin Seeevgi ben 22 haftada 10 gun toletimi yapamadim 😰asiri ikinmaktan rahim agri acilmis simdi sabah aksam ilac aliyorum toletim icin oladar kotu oldum yemek yiyemiyodum su icemiyodum tikanmistim resmen doktorun verdi ilac da fayda etmedi yapamadim en sonunda fitim verdi ama olan olmus ozamana kdr 😰
Nazkin Seeevgi bende Almanyadayim bu arada bu serklaj neyir bilmiyolar yapmiyolar cok istedim yapmalarini ve yalnizim esim ve olusum var onlara dayaniyorum aylardir hastanede yatiyorum aciklim oldu icin enfeksiyon olmus yoksa eve salicaklardi stabil durdugu icin aciklim ama enfeksiyon 20 gunde tekrarliyor 😰
Anneolacak Rabbim size bagislasin insallah . Durmadiysa kalbi bu zamana kadar dayandiysa cok sukur. Vardir Rabbimin bi bildigi. Yer gok dua ile kurulu bol bol dua edin