Mela cnm hiç üzülme allahın yardım eder 18 haftaliktim yemin ediorm kanamalarmi dersin açılmalıdersin gittim özel kliniğe bak yemin ediorm ki yani gerçek 2 cm açıklığın war dedi çok korktum ama inanmadım ven sonra başka özel kliniğe gittim acil.an yok ama rahim incelms dedi allahtan ümit kesilmz kızım dedi allah razı olsun o doktormdan hep yat hiç kalkma dedi hep yattım hiç kalkmadım yatalak hasta gibi düşün 1 hafta hastanede yattım baktilr kanama bise yok cikardilr 21 hagtaliktim yattığımda ondan sonra ewe geldim hep yattım ve 27. haftamda yawas yawas dolandım cnm yine erken yaptım doğumu 29 haftamda suyum geldi ve dünyalar tatlısı bir oğlum oldu kuwrze alındı hemen rabbime binlerce şükürler olsunki bugün kuwezdeki 36. günümüz ve çıkmaya çok az kaldı doktorlar hiç umut vermiordu benm bu haftaya gelmeme demem o ki cnm rabbim dilerse olur rabbim ona can verdi binlerce şükürler olsn onu bana bağışladığı için demem o ki şükret verende o alanda o herşeyim hayırlısı banada demişlerdi yani benm kanamam öle böle deildi cnm çocuk gibi koca koca pirti dusurdum ben ama kuzumun rıskı warmis allahım sana da say salim bagislasin yavrunu insallh🙏