Minik_annee ben hiç hissetmiyodum kız mı erkek mi diye Rabbim her iki meyveyi de tatmayı nasip eder inşallah ama benim bulantı kusmam çok oluyodu herkes kızın olcak diyodu eşimin 3 abisi var onların ilk çocukları kız o yüzden eşimin tarafı da kızın olcak flan diyolardı en azından Rabbim aratmadan nasip etmiş kız erkek farketmez demistim bı daha hiç sesleri çıkmadı😂 eşim en başından erkek hissediyodu🥰 hamile olduğumu öğrenmeden rüyamda erkek bebeğim olduğunu görmüştüm ailemin yanında kalıyodum sonra hazırlık yapıyordum sünnet icin eşimin görevi bitmiş beni almaya geliyodu İstanbul’a oğlumuzu sünnet ettirip kendi evimize geçtiğimizi görmüştüm uyandım iki gün etkisinden hiç çıkamadım sonrada hamile olduğumu öğrendim eşim şuan görevde bende ailemin yanındayım Rabbim hepsi için sağ sağlim gidip gelmeyi nasip eder inşallah Allah’ım ayaklarına taş değdirmesin benim rüyam çıktı yüzük testi de doğru çıktı bende🥰🙈 eşimin içine çok doğmuştu erkek olduğu ben hiç hissetmiyodum ama bazıları babalar hisseder der bazıları anneler bilmiyorum canım ay çok konuştum kusura bakma sağlıcakla gelsinler inşallah herşey gönlünüzce olsun canım 🥰