Ebruerdi59 annesivekuzusu 32+6haftalığız gerçi en son doktora 2hafta önce gittik. O günü kilosu 1.900 sizin bebeğinizin kaç?
Kelebekk-0307 annesivekuzusu neden baya şaşırdı anlamadm ama benim kızımda 25 de 1 kiloydu haftasına göre öndeydi gelişimi
Meliko annesivekuzusu ya bnm cuma kontrolüm 28 haftalık olacağız kaç kilo acaba o kadar merak ediyorum kiiii
annesivekuzusu Ebruerdi59 Mhrii Benimde 1 hafta önde gidiyordu da bugün 1 kilo dedi doktorum şaşırdı biraz 😊
Songulll46____28 annesivekuzusu benim de 25 de 850 gramdı çok şaşırılacak bişey değil sanki burda duyduklarım da hep o civardaydı
Ebruerdi59 annesivekuzusu genel olarak hep 1hafta önde gidiyor diyorlar kendilerini garantiye alsınlar diye. Bana hala 1hafta önden gidiyor dedi.Maşallah 🧿 sağlıklı olsunlarda 🥰
annesivekuzusu EmineDefneGokce bende tombik bi bebek olarak doğmuşum genetik de olabilir dedi doktorumuz 🙈
Prenses34_annesi annesivekuzusu ben 27+2 yim şuan gittiğimde 26+5 din 1.066 dı sen düşün artık sorun yok benim de bir hafta önden gidiyor ama korkulacak birşey yok gayet normal dedi 🥰😂