Selinms Hamileliginiz boyunca tiksindiginiz bi yiyecek oldu mu ben kirmizi ete dair hic bir seyi tuketemiyorum dusundugumde bile kotu oluyorum bu durumu yasadiniz mi?
poyrazvearya Selinms merhaba ben de kırmızı eti hiçbir şekilde tüketemiyorum ama bu hamilelikle alakası yok hamilelikten önce de eti yemiyordum hamileliğimde çok bir şeyden tiksinmedim
nilsmomy Selinms bende süzme peynir,domates,buzdolabı ve salçalı ve soğanlı her şeyden tiksinmiştim. 2. Trimesterde bazıları geçti şimdi 3. Trimesterde tamamen geçti. Çok normal geçer zamanla🫶🏻
ipekmom_ Selinms kırmızı et öncedende pek yiyemezdim şimdi iyice tiksindim heleki tavuk ismi duyunca bile midem bulanıyor. Yağlı her yemekten midem bulanıyor diyebilirim, düşüncesi bile tiksindiriyor 😒
Mer93 Selinms benim tavuk vardı şu anda biraz biraz aştım ama tam anlamıyla yiyemiyorum kalıcı olmasın diye de üzerine düşmedim
MaviDeranHazal Selinms valla tiksinmediğim bişey kalmadı benim en sevdiğim şeylerden tiksindim. Soğan, sarımsak ebedi düşmanım oldular evime misafir kabul etmediğim oldu 😔 kırmızı et ve tavuk da yemedik aylarca sonradan geçti o. Çay tiryakisiydim çay da içemiyordum 6 aylık olduk bir haftadır içiyorum az biraz. Pırasa, pirinç pilavı vs 😁simit ve çubuk krakerler beslendim 7. Haftadan 15. Haftama kadar.. bazıları geçiyor düzelir inşallah 🙏
Kelebekk-0307 Selinms et tavuk cay ve kahve 9 ay boyunca geçmedi neredeyse doğumdan sonra düzeldi ama kahveye karşı hala var biraz ki çok severdim kokusu hala ağır geliyor maalesef
MadameHappy34 Selinms 15+5 balık türleri-et türleri -yumurta-patates kızartması-restaurant yemekleri-domates-avokado hiç bir şey yiyemiyorum. Kokusu ismi bile yetiyor mide bulantısına. 😅
1erkekkannesiiii Selinms evet dönem dönem tiksindiğim seyker oldu ama sonradan hepsi geçti canım. Baharat yumurta Türk kahvesi asla kokusuna bile tahammül edemez oldum. Hepsini de çok severim her gün 2 tane yumurta yerdim. İleri dönemlerde geçiyor canın bile istiyor canım merak etme. Sevmediğim şeyleri yedim yediğim şeylerden midem bulandı. Gebelik çılgınlık 🥲😁😁
annesivekuzusu Selinms kurban bayramına denk gelmişti hamileliğimin ilk zamanları etten bayağı tiksinmiştim ama zamanla geçti çaydan tiksindim kokusu hatta görüntüsü bile midemi bulandırıyor 🤭
Edafmo Selinms kırmızı et asssla yiyemiyorum, bir de sigara içtiğim halde sigaradan tiksinmiştim eşim dahi içip yanına gelemiyordu sigara içen kimsenin evine oturmaya gitmedim çağırmadım da.. şükürler olsun sigara tiksintim devam ediyor ama çevreme o kadar hassas değilim artık
seyma9188 Selinms Soğan,sarımsak,biber,domates,et,tavuk,balık, yumurta 19.aya kadar yiyemedim bunları.Yemek dahi pişiremedim.Mutfağın yakınından geçemedim.Çok kötü günlerdi çoookk😅🥴
yesillimonn Selinms Herşeyden tiksiniyorum kendimden bile çok berbatım 8 haftalıgm dört gözle geçmesini bekliyorum.
BEAUTY28 Selinms ooff… 2.gebeligim .. ilkinde colm rahat..ama bu dafaki beni tiikksindirdi…. aksam saatalrinda 6 7 den sonra yemek gorunce tiksiniyorum
yanlisanlamaama Selinms buzdolabından bile tiksiniyorum 😂 kapısını açmak istemiyorum sabahları öğüre öğüre kahvaltı hazırlıyorum valla akıl sağlığımı koruyamamaktan korkuyorum 😂